Burton C. Bell Fear Factoryn tulevaisuudesta: ”Oma fokukseni on tällä hetkellä täysin Ascension Of The Watchersissa”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 13.9.2020

Yhdysvaltalainen industrial metal -pioneeri Fear Factory on kitaristi Dino Cazaresin mukaan julkaisemassa uuden albumin vuoden 2021 aikana. Levyä varten aloitettiin hiljattain myös rahoituskampanja, joka tuntuu kuitenkin olevan ainoastaan kitaristi Dino Cazaresin tekosia, sillä bändin laulaja Burton C. Bell on kertonut julkisesti että ei ole mitenkään osallisena tuossa kampanjassa.

Nyt Bell on antanut After Shockille haastattelun, jossa hän on kertonut Fear Factoryn saaneen albumin verran musiikkia valmiiksi jo vuonna 2017 ja toimittaneen sen myös Nuclear Blastille julkaistavaksi. Hän ei kuitenkaan itse tiedä levyn julkaisusta mitään ja kertoo tällä hetkellä keskittyvänsä vain Ascension Of The Watchersin 9. lokakuuta ilmestyvään ”Apocrypha”-albumiin. Bell kertoi aiheesta seuraavaa:

”Well, we finished and delivered a new FEAR FACTORY record in 2017 — mixed, mastered, artwork and everything. Now, we’ll see what Nuclear Blast releases. I have no idea. My focus is ASCENSION OF THE WATCHERS.”