Butcher Babiesin uusi albumi valmiina: bändi etsii edelleen levy-yhtiötä

Yhdysvaltalaisen metalliyhtye Butcher Babiesin Heidi Shepherd kertoi hiljattain Eluveitien Corona Talk -ohjelmassa, että bändin uusi albumi on valmis. Julkaisu ei tosin ole ajankohtainen, sillä yhtye ei ole allekirjoittanut sopimusta minkään levy-yhtiön kanssa sen jälkeen kun lähti pois Century Median kirjoista.

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila viivästytti Butcher Babiesin suunnitelmia julkaista uusi single. Se vielä odottaa oikeaa hetkeä julkaisua varten, sillä radioille uusien kappaleiden tarjoaminen on Shepherdin mukaan vaikeaa, mikäli bändi ei ole kiertueella.

Shepherd kertoi myös heidän olevan oudossa asemassa lähdettyään Century Mediasta. Bändin jäsenet tekevät paljon itsenäisesti asioita kunnes saavat paremman tarjouksen muualta. Butcher Babies suunniteli julkaisevansa yhden singlen jonka myötä voisi neuvotella levy-yhtiöiden kanssa koko albumin julkaisusta. Itsenäisesti he eivät sitä mielellään julkaise, sillä levy-yhtiöt eivät välttämättä halua allekirjoittaa sopimusta, mikäli albumi on juuri julkaistu.

Butcher Babiesin päätös lähteä Century Mediasta ei ollut helppo, sillä Yhdysvalloissa ei ole enää kovin montaa vaihtoehtoa. Bändi oli levy-yhtiön leivissä uransa alusta asti, ja vaikka he pitävät Century Media -perheestä, asiat eivät Yhdysvalloissa toimineet hyvin.

Katso koko haastattelu tästä: