Cannabis Corpse – From Wisdom To Baked

1980-luvulla Tankard ja Gang Green vannoivat oluen nimeen, ja loivat samalla keskinkertaista thrash-metallia. Jos tämä vallaton kaksikko olisi onnistunut puristamaan levyihinsä mallasjuoman syvimmän ja vivahteikkaimman olemuksen, niin kuka tietää mihin asti olisi noustu. Koska lopputulos oli kuitenkin tympeää kaljapöhöä ja kuraa mahan pohjalla verrattuna lajityyppinsä helmiin, jäivät parrasvalot jonnekin kaukaisuuteen tölkkivuorien taakse.

ottaa nautintoaineet esille 2000-luvun tyyliin. Heidän levyjensä punainen lanka kiertyy ganjapamppujen ympärille. Eikä siinä mitään, jos pohjalla olisi loistavaa death metallia tai muuta meteliä, mutta kun kuudennen kuuntelukerran jälkeen ei jää mieleen kuin helvetissä oksentava örisijä sekä voimakas kitara- ja rumpuvyörytys, on pakko luovuttaa. Ilman joidenkin tahojen huomion herättävää teemaa ”From Wisdom To Baked” hukkuisi harmaaseen massaan. Omalla kohdalla Cannabis Corpse ei jätä muistijälkeä senkään takia, että hasiksen juomisessa ei ole mitään noteerattavaa. Onpahan vain yksi tapa rentoutua ja samalla saattaa alkaa hiukomaan.

Parhaimmillaan death metal (tai dödis, kuten me alalajia leikkisästi upseerikerholla kutsumme) on puhdistava, musiikillisesti rikas ja rajusti voimistava kokemus, jonka läpi haluaa mennä silloin tällöin. Cannabis Corpse jää kuitenkin kauas alan parhaiden taakse eikä tämä ole edes rankkaa. Chris Barnes ilmeisesti vierailee levyllä, mutta mitä sitten? En olisi havainnut tätä seikkaa, ellen olisi lukenut tietoa jostain jälkikäteen.

Tiukka vääntäminen ja hassunhauskat viittaukset lajitovereiden tuotantoon ilman kummempia pointteja eivät riitä tänä päivänä. Mitä saamme kokea seuraavaksi? Omistaako joku yhtye tuotantonsa heroiinin tykittämisen ja ränniin roiskimisen hienouksille tarjoten samalla pohjaksi keskinkertaista superhuttua? Nostakaa ennemmin esille vaikkapa kalapuikot tai einespinaattiohukaiset ja antakaa musiikin liekehtiä innovatiivisesti.

Musiikkiteollisuus, siivoa aktisi. Zero Lame Ass Music Tolerance.

3/10

Kappalelista:
1. Baptized In Bud
2. Zero Weed Tolerance
3. Weedless Ones
4. Individual Pot Patterns
5. Pull The Carb
6. Considered Dank
7. Voice Of The Bowl
8. THC Crystal Mountain
9. With Their Hash He Will Create
10. From Wisdom To Baked
11. Medicinal Healing

Cannabis Corpse Facebookissa

http://www.cannabiscorpse.us/

Kirjoittanut: Miikka Tuovinen

Kommentoi julkaisua