Cannibal Corpse -rumpali kertoo soittavansa tällä hetkellä paremmin kuin koskaan

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 1.8.2023

Death metal -suosikki Cannibal Corpsen musiikki on raskasta, nopeaa ja monelle myös hankalasti sisäistettävää. Moni onkin tehnyt sen virheen, että kuittaa Cannibal Corpsen ja muut death metal -bändit pelkkänä meluna, jonka tekeminen ei vaadi taitoja.

Kuitenkin moni näkee ja kuulee, että esimerkiksi Cannibal Corpsen musiikki vaatii paljon taitoja muusikoilta. Erityisesti rummut ovat elementti, joka loistaa death metallissa.

Tuoreessa The Downbeat Podcastin haastattelussa yhtyeen rumpali Paul Mazurkiewicz kertookin soittavansa parhaillaan paremmin kuin koskaan.

”Tiedätkö, se on outoa, koska mielestäni soitan itse asiassa paremmin kuin koskaan. Luulen, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän päätyy käyttämään mieltään. Yrität todella kehittää tekniikkaasi enemmän, jotta pystyt tähän tässä iässä. Kun katson taaksepäin, kun aloitin – se oli hyvin alkeellista, hyvin alkukantaista. Siinä ei ollut kyse mistään tekniikasta tai mistään muusta. Kyse oli vain raivosta ja adrenaliinista”, Mazurkiewicz kertoo ja jatkaa:

”Olen todella tehnyt kovasti töitä viimeisten 15 vuoden aikana yrittäessäni hioa soittoani, jotta se olisi tehokkaampaa mitä vanhemmaksi tulen. Olen pyrkinyt minimoimaan liikkeeni setin takana ja istumaan kunnolla ja kaikenlaista, joten minusta tuntuu, että se on auttanut minua valtavasti. Katson soittoani nyt ja minusta tuntuu, että soitan kiistatta parhaiten, mitä olen koskaan soittanut.”

Luetuimmat

Uusimmat