Cannibal Corpsen entiselle kitaristille Pat O’Brienille tuomio vuoden 2018 lopussa tapahtuneesta asuntomurrosta ja pahoinpitelystä

Julkaisimme sivustollamme vuoden 2018 joulukuussa artikkelin, jossa kerroimme, että floridalaisen death metal -legenda Cannibal Corpsen kitaristi Pat O’Brien oli pidätetty tämän murtauduttua asuntoon Tampassa, Floridassa sekä hyökättyä poliiseja kohti veitsen kanssa. O’Brien oli  käyttäytynyt sekavasti ja kertonut jonkun jahtaavan häntä. Kitaristin kotoa löydettiin myös kaksi liekinheitintä, jotka ovat Floridassa laittomia ja joiden epäillään olleen syynä miehen kotitalon palamiseen.

Pat O’Brien pääsi vapaaksi takuita vastaan helmikuussa, ja maaliskuun 16. päivä kitaristille annettiin tuomio tapaukseen liittyen.  O’Brien vältti kuin välttikin ehdottoman vankeuden: kitaristi tuomittiin viiden vuoden ehdonalaiseen vankeuteen ja määrättiin maksamaan 23 793,45 dollaria sakkoja aiheuttamistaan vahingoista. O’Brienia kehotettiin myöskin elämään päihteetöntä elämää sekä suorittamaan 150 tuntia yhdyskuntapalvelua. O’Brienille tullaan tekemään seuraavan viiden vuoden ajan satunnaisia testauksia alkoholin ja huumeiden käytön osalta, ja niitä rikkomalla voi tuomio muuttua.

Kommentoi julkaisua