Capricasevenin ja Jonah Phoenixin debyytti-EP ”Kingdom” on nyt ulkona

Kirjoittanut Niko Kuusela - 2.2.2020

Capricaseven ja Jonah Phoenix ovat yhdistäneet voimansa uudella EP:llä, joka yhdistelee EDM-soundeja, rock-henkistä laulua ja melankolisia, metallihenkisiä lyriikoita.

Capricaseven ja Jonah Phoenix ovat uuden sukupolven artisteja Helsingistä, jotka tekevät musiikkia suurella sydämellä ja ennakkoluulottomalla asenteella. He tulevat kahdesta eri heimosta, EDM-skenestä ja rock-skenestä ja tekevät jotain uutta yhdistämällä parhaat elementit molemmista ja heittämällä sekaan kourallisen uusia.

”A Dark Place” käsittelee masennusta ja sitä pimeyttä, jonka ihminen löytää sisältään heikkoina hetkinä.
”Kingdom” on tarina kuninkaasta, joka ymmärtää ettei hänellä ole oikeutta hallita alamaisiaan yksinvaltiaana ja päättää liittyä salaa kapinaan itseään vastaan. ”Kingdom” on inspiroitunut Buddhan tarinasta.
”Raging Cajun” on iloinen EDM-biisi, joka kertoo rohkeudesta ja positiivisesta asenteesta. Biisin nimi viittaa ”The Room” -elokuvan ohjaajaan Tommy Wiseauhun, joka toteutti visionsa omasta elokuvasta rohkeasti, lannistavista tapahtumista ja kritiikistä välittämättä. Biisiä inspiroi elokuva ja kirja ”The Disaster Artist”, joka kertoo Tommy Wiseaun tarinan.