Children Of Bodom ja Lost Society myllyttivät lauantaina Tampereen

Children Of Bodom Pakkahuone Tampere

On viikkokeikkoja, perjantaikeikkoja ja on ennen kaikkea lauantai-illan keikkoja, jolloin yleisö on sattuneesta syystä keskimäärin tavanomaista vapautuneempaa. Tampereen lauantai-iltaa siunattiin tällä kertaa Children Of Bodomin ja Lost Societyn keikoilla. Ja mikä ilahduttavinta, oli Pakkahuone loppuunmyyty.

Lost Society Pakkahuone Tampere

Lost Society on ehdottomasti yksi Suomen kovimpia live-bändejä, minkä vuoksi suorastaan harmittaa, että retkue on tullut nähtyä lähinnä lämppärihommissa. Toisaalta jätkien energia on erinomaisen tarttuvaa ja meininki raskaan groovaavaa, joten mikä tahansa bändi sietäisi olla iloinen moisesta lämmittelyaktista. Sähkökatko keskeytti keikan hetkeksi, mutta se otettiin vastaan lähinnä yhteislauluhaasteena, ja biisiksi valikoitui luonnollisesti PopedanPitkä kuuma kesä”. Teknisten harmien jälkeen keikka tuutattiin loppuun asian mukaisella raivolla. Hitto, kun nämä jätkät ovat taitavia ja viihdyttäviä!

Children Of Bodom Pakkahuone Tampere

Children Of Bodomin No place like home -kiertueella joka keikalla on eri settilista. Tämän illan biisivalinnat oli suorittanut kiipparivelho Janne Wirman. Huhujen mukaan Turun keikasta oli jäänyt toimittajallemme hieman etäinen fiilis, mutta Tampereella tällaisesta tunnelmasta ei ollut tietokaan. Biisivalinnat olivat silkkaa hittikimaraa, ja huikea valoshow oli viimeinen silaus rouhealle keikalle. Oma Bodom-historiani on alkanut ”Hate Crew Deathroll” -albumin tienoilla, joten heti alkuun soitettu ”Sixpounder” ja myöhemmin tykitelty ”Angels Don’t Kill” lämmittivät erityisesti mieltä ja sydäntä.

Children Of Bodom Pakkahuone Tampere

Bodom kuulostaa edelleen vuosienkin jälkeen hiton hyvälle, ja biisimateriaali on hengästyttävän laadukasta. Jotakin moitittavaakin jäi, olisin nimittäin kaivannut vielä hieman lisää…

Children Of Bodom -settilista:

1.  Are You Dead Yet?
2.  My Bodom (I Am The Only One)
3.  Sixpounder
4.  Follow The Reaper
5.  Needled 24/7
6.  Hate Me
7.  Shovel Knockout
8.  Angels Don’t Kill
9.  Blooddrunk
10. Living Dead Beat
11. Everytime I Die
12. Warheart
13. Hate Crew Deathroll
14. Lake Bodom
15. I Worship Chaos
16. In Your Face

Teksti ja kuvatOuti Puhakka / Outo Kuva

Kommentoi julkaisua