Children Of Bodomin luotsaama jättikonsertti Kaisaniemeen elokuussa – liput nyt myynnissä!

Tällä hetkellä menestyksekästä Yhdysvaltain-kiertuettaan päättelevä nähdään uuden Hexed-albuminsa maailmankiertueen tiimoilta ensimmäisen kerran Helsingissä erityislaatuisella keikalla. Kaisaniemeen nouseva suuri lava täyttyy metalliosaamisen huipputekijöistä perjantaina 23. elokuuta, jolloin Children Of Bodomin lisäksi puistossa mellastavat ruotsalaiset sekä . Jättikonsertin avaa aiemminkin Bodomien kanssa riemukasta räyhähenkeä keikoilla levittänyt jyväskyläläinen !

”Helsingissä soittaminen on meille aina erityistä. Toki me ollaan vuosien saatossa soitettu monissa mestoissa Lepakosta Suvilahteen, mutta silti – oli se mesta mikä vaan – stadissa soittaminen on jännempää kuin missään muualla. On siis todella siistiä päästä soittamaan taas keskellä Helsinkiä ikonisessa Kaisaniemen puistossa. Ja vielä elokuun lopussa, kun kesäillat alkavat olla pimeitä”, bändi fiilistelee.

Children Of Bodom aiheutti mainion kaaoksen taannoin Sanomataloon, kun bändi jakoi levyn julkaisun alla nimikirjoituksia, ja Bodomien uusin studioalbumi ”Hexed” nousikin ilmestymisviikollaan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Pitkäsoitto kipusi myös esimerkiksi Saksan myyntilistoilla sijalle yhdeksän.

Hexed on samalla ensimmäinen yhtyeen studioalbumi, jolla Children Of Bodomin uusi kitaristi Daniel Freyberg on ollut mukana alusta alkaen, teknisestä puolesta vastaa Bodomin luottomies ja tuottaja-Emmallakin palkittu Mikko Karmila, joka on tuottanut, äänittänyt ja miksannut uusimman albumin.

Juuri 40 vuotta täyttänyt ja elämäkerran julkaissut Alexi Laiho avaa ”Hexed”-levyn tekemistä ja teemoja videoilla, joista ensimmäisen voi katsoa tästä:

Kuuntele koko Hexed-albumi nyt Spotifystä tästä:

Liput myynnissä täällä:

https://www.tiketti.fi/children-of-bodom-kaisaniemen-puisto-helsinki-lippuja/61847

Konsertin ikäraja on 18 vuotta.

Children Of Bodom Jättikeikka
Kaisaniemenpuisto 23.8.2019
Children Of Bodom
Katatonia
Hardcore Superstar
Lost Society

www.cobhb.com
www.katatonia.com
www.hardcoresuperstar.com
www.lostsocietyfinland.com
www.loudnlive.fi

Kommentoi julkaisua