Chris Adler avautuu ensimmäistä kertaa lähdöstään Lamb Of Godista: ”En tehnyt päätöstä jättää elämäntyötäni”

Yhdysvaltalaisen metalliyhtye Lamb Of Godin rumpali Chris Adler yllätti kaikki kuluneen vuoden heinäkuussa ilmoittaessaan, että hän aikoo astua syrjään yhtyeestä. Mies oli aluksi poissa keikkalavoilta vuoden 2018 ajan moottoripyöräonnettomuuden aiheuttamista vammoista johtuen.

Mitään erityistä syytä Adlerin poistumiselle yhtyeestä ei ole tähän mennessä annettu. Nyt rumpali itse on kuitenkin rikkonut hiljaisuutensa aiheesta sosiaalisessa mediassa, ja on julkaissut virallisen lausuntonsa siitä, miksi ei soita enää yhtyeessä.

”Luulen, että on vihdoin aika vasta niihin moniin kysymyksiin, joita minulle on esitetty koskien eroamistani Lamb of Godista.

Me kaikki omistimme bändille koko elämämme, 26 vuotta. Jokainen meistä uhrasi ja menetti paljon henkilökohtaisella tasolla, jotta voisimme elää sitä unelmaa, joka meillä oli lapsina. Tulen aina rakastamaan jokaista bändin jäsentä siitä hyvästä, että he ovat uskoneet minuun ja valloittaneet maailmaa kanssani. Onnistuimme löytämään rakkautta tämän koneiston rattaissa, mutta se myös otti paljon sellaista, jota ei koskaan saa takaisin. Minä en koskaan hylännyt unelmaani. En tehnyt päätöstä jättää elämäntyötäni. Se on totuus, ja en suostu vain antamaan jotain mielikuvituksetonta ja tavanomaista vastausta. Toivon bändin veljilleni kaikkea parasta heidän jatkuvissa seikkailuissaan. Vakuutan, että tulette vielä kuulemaan minusta. Minulla on lahja, ja toivon voivani jatkaa sen jakamista.

Moni on kysynyt moottoripyöräonnettomuudesta, johon jouduin Thaimaassa vuonna 2017. On totta, että se ei ollut kaunista katsottavaa, mutta olen voinut hyvin jo vuoden 2018 elokuusta asti. Kiitos vain huolenpidostanne.

Minä tuen ystäviäni ja heidän unelmaansa, jonka jaoin heidän kanssaan. Rakastan edelleen jokaista hymyä ja sarvimerkkiä, jonka me nostimme ihmisissä, ja ne vetävät minut nöyräksi. Itsensä ja arvojensa myyminen on vaikeaa määritellä. En voi määritellä sitä oman henkilökohtaisen käsitykseni ulkopuolelta, mutta tietäkää, että tiettyn muotin vankina oleminen ja saman kappaleen soittamen kymmenen tuhatta kertaa ei todellakaan vahvistanut rakkauttani soittamiseen. Enkä koskaan ole halunnut vain esittää olevani jotakin. Mieluummin vaikka ajan nurmikon.

Tiedostan saavuttaneeni lapsuuden unelmani, ja olen siitä todella kiitollinen. Minulla on kaksi Grammy-palkintoa, jotka istuvat äitini takanreunalla. Mielestäni hän ansaitsee kolme, joten juhlat eivät vielä ole ohi. Minulle ei ole annettu tässä muutta mahdollisuutta, ja unelmani on yhä elossa.

Tulkaa tervehtimään, jos näette minut ajamassa nurmikkoa. Rakastan teitä jokaista!

Kiitos!

PS: Saatan hyvinkin olla yhteyksissä Kyle Thomakseen ja Myroneen Oakland Raiders -konseptialbumista. Tätä ei ole vielä varmistettu tai kielletty.”

 

Kommentoi julkaisua