Chris Fehnin ja Slipknotin välinen oikeuskiista edennyt sovitteluun

Vuonna 2019 metallimaailmassa kuhistiin, kun metalliyhtye Slipknotin perkussionistina tunnettu Chris Fehn haastoi yhtyeen yllättäen oikeuteen saamattomien rojaltien vuoksi, minkä jälkeen Fehn erotettiin yhtyeestä. Oikeuskiista on jatkunut hiljalleen aina tähän päivään asti, vaikka Corey Taylor ja Shawn Crahan kutsuvatkin Fehnin väitteitä virheellisiksi.

Uutissivusto Metalsucks on saanut käsiinsä dokumentin, josta ilmenee, että Fehnin ja Slipknotin välinen oikeuskiista on siirretty sovitteluun. Sovittelu itsessään ei ole julkinen prosessi, vaan osapuolet pyrkivät sovintoon ja ratkaisemaan asian yhteisymmärryksessä suljettujen ovien takana. On tietenkin mahdollista, ettei sovintoa synny, jolloin oikeusprosessi jatkuu.

Koska osapuolet ovat kuitenkin tässä vaiheessa suostuneet neuvottelemaan sovinnosta, on epätodennäköistä, että prosessi eskaloituisi uudelleen. Mitä sovittelussa sovitaan [Fehnille maksettava rahallinen korvaus oikeusjutusta luopumisesta] tulee pysymään visusti Fehnin sekä hänen entisten bänditovereidensa välisenä tietona.

Tuomari on kuitenkin jo sovittelun tässä vaiheessa hylännyt Fehnin väitteen, että hänen ja Slipknotin välillä olisi ollut pitävä sopimus siitä, että osapuolien välillä on tasa-arvoinen kumppanuus, koska siitä ei ole missään vaiheessa tehty kirjallista sopimusta. Fehnin esittämä suullinen sopimus ei ollut oikeuden mielestä tarpeeksi riittävä peruste sille, että tahojen välinen yhteistyö olisi ollut täysin tasa-arvoista.

Kommentoi julkaisua