Chris Polandin kertoo haaveilevansa siitä, että Dave Mustaine esiintyisi Kings Of Thrashin kanssa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 7.2.2023

Entiset Megadeth-jäsenet David Ellefson, Jeff Young ja Chris Poland perustivat bändin Kings Of Thrash, joka esittää Megadethin varhaista materiaalia.

Yhtye on parhaillaan studiossa äänittämässä debyyttialbumiaan. Bändi lopetti hiljattain nelipäiväisen kiertueensa Yhdysvaltojen länsirannikolla. Kiertueella Kings Of Thrash soitti kokonaisuudessaan läpi Megadethin klassikkoalbumit ”Killing Is My Business… And Business Is Good!” ja ”So Far, So Good… So What!”

Nyt kitaristi Chris Poland kertoo tuoreessa Rock Interview Seriesin haastattelussa, että hänen mielestään olisi ”siistiä”, jos Dave Mustaine soittaisi KIngs Of Thrashin kanssa.

Kun Polandilta kysytään, antaisiko hän Mustainen soittaa bändin kanssa, tämä vastasi:

”Vittu, antaisin todellakin. Oletko tosissasi? Tarkoitan, että se olisi aika siistiä. Mutta Dave on varmaan vähän kuin Miles Davis. Miles Davis ei koskaan katsonut taaksepäin, hän katsoi vain eteenpäin. Ja tiedän, että hän soittaa tiettyjä kappaleita tietyiltä levyiltä, mutta en usko, että hän haluaa mennä niin kauas taaksepäin. Ja se olisi hänelle paljon opittavaa. Mutta hänhän ne sävelsi; hän voisi varmaan soittaa ne noin viidessä minuutissa.”