Rammstein Ratinassa 9.8.2019

Christian ”Flake” Lorenzin mukaan Rammstein on nauhoittanut uuden albuminsa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 8.2.2021
Rammstein Ratinassa 9.8.2019

Saksalaisen industrial metal -jätti Rammsteinin kerrotaan työstäneen uutta musiikkia. Yhtyeen on raportoitu siirtyneen vuonna 2020 studion uumeniin koronan vietyä mahdollisuudet keikkailuun.

Nyt yhtyeen kosketinsoittaja Christian ”Flake” Lorenz on kertonut Motor Entertainment -sivustolle hieman yhtyeen tulevaisuudensuunnitelmista, kuten Rolling Stone -lehden saksalainen versio myös uutisoi.

”Se, että me emme voineet yhtäkkiä esiintyä livenä, lisäsi meidän luovuuttamme. Meillä oli enemmän aikaa ajatella uusia asioita ja meillä oli vähemmän häiriötekijöitä. Tämän seurauksena äänitimme levyn, jonka tekemistä emme edes olleet suunnitelleet”, Lorenz kuvailee uuden albumin taustoja.

Uusien kappaleiden aiheista Lorenz kertoi seuraavaa:

”Meidän aiheemme käsittelevät usein päivittäisiä asioita ja maailman tapahtumia, ja aina tapahtuu jotain uutta. Aiheenamme on tällä kertaa ihmisten hulluus, eikä se ole muuttunut koronan myötä mihinkään.”

Tarkempaa informaatiota albumista ei ole vielä saatavilla. On mahdollista, että levy julkaistaan tänä vuonna, mutta sitä ei vielä tässä vaiheessa tiedetä.

Bändin on tarkoitus jatkaa pian koronan takia keskeytynyttä jättimäistä stadionkiertuettaan, mikäli tilanne maailmalla sen sallii.

Yhtyeen edellinen nimeämätön albumi julkaistiin vuonna 2019.