Church Of Void – Winter Is Coming

on pari vuotta kasassa ollut jyväskyläläinen doom metal- bändi, jonka debyytti-ep kantaa nimeä ”Winter Is Coming”. Mikäpä sen sopivampi lätyn nimi näin joulukuun kynnyksellä.

Neljä biisiä sisältävä ”Winter Is Coming” esittelee bändin, joka on kuunnellut Candlemassin, Black Sabbathin ja jopa Type O Negativen tuotantoa. Perinteisen synkkää doom metallia veivaava Church Of Void sisältää persoonallisen kuuloisen vokalistin, sopivasti surisevat soundit ja jykevän bassosoundin.

Vaikka kaikki ep:n biisit ovat pituudeltaan yli viisi minuuttia, eivät kappaleet käy missään vaiheessa tylsiksi. Tästä pitävät huolen tarttuvat kitarat ja yleistunnelma, jossa on samaa häiriintynyttä synkkyyttä kuin Type O Negativen tuotannossa. Soolot soivat komeasti, ja vokalisti hoitaa pestinsä varsin vakuuttavasti.

Church Of Voidin ”Winter Is Coming” on varsin pätevä doom-levy, jota jaksaa kyllä kuunnella useammankin kerran läpi. Ep:n parasta antia on aggressiivinen ”Hour Is Getting Late”, jonka rumputyöskentelystä tulee isot plussat.

8/10

Kappalelista:
01. Winter Is Coming
02. Strongholds of Karak Varn
03. The Hour Is Getting Late
04. Summerland

http://soundcloud.com/efs-escape-room/church-of-void-strongholds-of

Kirjoittanut: Janne Partanen

Kommentoi julkaisua