Circle Of Contemptin sekä Shape Of Colourin jäseniltä uusi yhtye Beyond The Night: ”The Prophecy” -kappaleen lyriikkavideo Kaaoszinen ensiesityksessä

Porilaisesta progressiivista metalcorea soittaneesta Circle Of Contemptista tunnettu kitaristi Ville Patrikainen on perustanut uuden yhtyeen nimeltä yhdessä Ainassa sekä Shape Of Colourissa vaikuttavan laulajan Janne Nurmisen kanssa. Kaksikko on julkaissut ensimmäisenä näytteenä tuoreelta projektiltaan kappaleen nimeltä ”The Prophecy”, jossa vierailijana kuullaan Assemble The Chariotsin Onni Holmströmia. Voit katsoa kappaleesta julkaistun lyriikkavideon Kaaoszinen ensiesityksen kautta tästä:

Bändissä lauluja hoitava Janne Nurminen kertoo bändin perustamisesta Kaaoszinelle seuraavaa:

”Projekti sai alkunsa kun tavattiin samalla työmaalla ja tuli ilmi että molemmilla samansuuntaisia musiikkitaipumuksia. Ville oli jo pidemän aikaa työstänyt omia biisejä pöytälaatikkoon mutta ei kuitenkaan asiaa ollut pidemälle vienyt. Janne otti työmaalla puheeksi josko kävisi hiukan demottelemassa lauluja biiseihin ja tästä idea lähtikin, syntyi Beyond The Night.”

Kaksikon tuoreen kappaleen ”The Prophecy” on miksannut ja masteroinnut Rami Nykänen. Lisää kappaleita bändiltä on odotettavissa vuoden 2021 aikana.

Kommentoi julkaisua