Club Sin juhlistaa 15-vuotista taivaltaan komealla kattauksella psychobillyä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 28.4.2015

Club SinTampereen Klubilla 8.-9. toukokuuta järjestettävä Club Sin juhlistaa 15-vuotista taivaltaan näyttävällä artistikattauksella: tarjolla on skata, punkrockia ja speedrockia, mutta pääpaino on taas psychobillyssä. Pääesiintyjinä toimivat vanhan liiton psychobillyn edustaja Gorilla Unkarista ja Demented Scumcats, joka on pitkän linjan psychobilly-bändin Demented Are Gon laulaja Sparkyn sivuprojekti.

Muita esiintyjiä ovat vuonna 1986 perustettu legendaarinen psychobilly-pumppu Frantic Flintstones, hollantilainen kovan livebändin maineessa oleva punkrock-retkue Peter Pan Speedrock, streetpunkkia soittava Deadline Englannista ja skapunk-yhtye Talco Italiasta; psychobillyä edustamassa ovat vielä The Peacocks Sveitsistä ja Bonsai Kitten Berliinistä. Suomalaista psychobillyä edustavat Basementones ja yksi genren uusimmista nimistää Buzzkills.

Tapahtuman järjestää tamperelainen Mavericks Ry, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1992 saakka ja järjestänyt Club Sin -tapahtumaa jo vuodesta 2000. Asialleen omistautuen Mad Siniin on taas kerätty mitä kattavin joukko eurooppalaista psychobillyä. Syntinen rock ’n’ roll elää ja voi hyvin!

Tapahtuman ennakkoliput kustantavat 52 euroa kahdelta päivältä ja päivän liput 30 euroa. Ennakkolippujen myynti loppuu 3. 5., ja niitä ovat saatavilla ainoastaan sähköpostitse: mavericksry@gmail.com. Lisätiedot tapahtumasta sekä päiväkohtaiset esiintyjät löytyvät täältä ja Facebook-tapahtumasta.

Torstaina 7. 5. on myös Mad Sinin pre-party Tampereella ravintola Doriksessa, jossa esiintyvät The Undead Kings ja Banaani-miehet. 

Luetuimmat

Uusimmat