Club Teatria avataan Tornioon: Monitoimiareenan avajaiskeikalla 21. tammikuuta Sonata Arctica

HIM Teatria 2013 (2)Maineikas tapahtuma-areena Club Teatria avaa jälleen ovensa. Oulun tapahtumakenttää kauan värittänyt klubi avataan uusissa tiloissa lauantaina 21. tammikuuta 2017. Oulun sijasta Club Teatria on löytänyt uudet tilat Tornion ydinkeskustasta. Klubin avajaisissa esiintyy maineikas kotimainen power metal -yhtye Sonata Arctica. Entisisissä Lapin Kullan panimorakennuksen tiloissa toimii jo useita viihtymiseen ja vapaa-aikaan erikoistuneita yrityksiä, joiden muodostamaa palvelukokonaisuutta legendaarinen rock-klubi täydentää. Torniossa Club Teatria pystyy vastaamaan myös Ruotsin puolen konserttikysyntään, sillä matkaa Haaparantaan on alle kilometri.

Club Teatrian taustayhtiö Oulun Tapahtumat Oy on jatkanut tapahtumatoimintaansa alkuperäisen klubirakennuksen purkamisen jälkeenkin ja järjestänyt useita kymmeniä konsertteja ja erikoistapahtumia muiden muassa Oulun Terminaali Areenassa, Oulun Energia Areenassa ja Hevimestassa. Yhtiö isännöi myös perinteikästä Jalometalli-festivaalia Oulussa.
– Vaikka Oulusta ei vielä löytynytkään sopivaa kiinteistöä omalle klubillemme, jatkuu tapahtumatoimintamme Oulussa monessa eri muodossa, toteaa Niinimaa ja kertoo jatkavansa tilojen etsintää uudelle Club Teatrialle myös Oulusta.

Kommentoi julkaisua

Avainsanat: