Club Teatria Oulun avajaisia vietetään marraskuussa

Valtakunnallisesti tunnettu ja legendaarinen konserttipaikka Club Teatria sulki ovensa Härkätiellä loppuvuodesta 2013. Torniolaiset saivat oman Club Teatriansa vuonna 2017 Elämystehdas Lapparin tiloissa ja nyt viiden vuoden hiljaiselon jälkeen Club Teatria laajenee takaisin Ouluun. Uudet tilat löytyivät entisen Starkin rakennuksesta Limingantullista osoitteessa Krouvintie 9.

Löysimme loistavat tilat jotka mahdollistavat monenlaisten ja monen kokoisten tapahtumien järjestämisen. Tiloissa on helppo järjestää konsertteja, messuja, yritystilaisuuksia ja muita yleisötapahtumia tarpeen mukaan. On todella mahtava avata ovet myös Oulussa, iloitsee Club Teatrian promoottori Marco Järvenpää.

Lauantaina päivällä on koko perheelle suunnattua ohjelmaa, kun paikalle saadaan vieraaksi Benny Törnroos ja Muumit. Konsertti koostuu kaikille tutuista muumilauluista, joiden aikana leikitään, lauletaan, tanssitaan sekä välillä myös jumpataan.

Avajaiset huipentuu lauantai-iltaan huippusuositun Sunrise Avenuen tähdittämänä. Lisäksi nähdään myös oululaisittain kiinnostava yllätysesiintyjä.

Samu Haberin luotsaama Sunrise Avenue on Suomen yksi kansainvälisesti menestyneimmistä poprock-yhtyeistä. Yhtye nauttii suurta suosiota erityisesti Keski-Euroopassa, missä Sunrise Avenue on tottunut esiintymään loppuunmyydyille konserttisaleille.

On hienoa että legendaariselle Teatrialle löytyi uusi koti ja on upeaa päästä korkkaamaan se aina ihanan oululaisyleisön edessä. Meidän edellisestä Oulun klubikeikasta on kymmenisen vuotta aikaa, joten on jo korkea aika päästä taas legendaariseen musiikki- ja jääkiekkokaupunkiin kitarat kourassa, Samu toteaa.

Club Teatria Oulun ovet avautuvat virallisesti 17.11. klo 19:00 ja paikalle odotetaan runsaasti yleisöä koko pohjois-suomen alueelta. Ennakkoliput tulevat myyntiin 12.10. klo 11:00.

Kommentoi julkaisua

Avainsanat: