Club Teatrian oma vaatemallisto on julkaistu

Kaksi legendaarista oululaista brändiä, Club Teatria ja Paine Clothing, aloittivat yhteistyön julkaisemalla toukokuussa Club Teatrian ensimmäisen oman vaatemalliston. Vaatemallisto edustaa päheetä keikkakulttuuria ja rakkautta livekeikkoja kohtaan.

”Meillä odotetaan livekeikkojen jatkumista innolla. Ei ole parempaa kuin se, että artisti ja yleisö pääsevät kohtaamaan ja pitämään hauskaa yhdessä”, kertoo Club Teatrian mediavastaava Rami Ranta.

Vaatemallisto käsittää kesään sopivia tuotteita. Valikoimasta löytyy lippiksiä, t-paitoja ja pikeepaitoja kangaskassia ja rokkaavaa pinssiä unohtamatta.

”Paineen tyypit ovat onnistuneet säilyttämään tuotteissa rokkaavan meiningin ja Club Teatrian alkuperäisen vision katu-uskottavasta klubibrändistä”, kertoo Club Teatrian perustajiin kuuluva promoottori Marco Järvenpää.

Paine Clothing nojaa vahvoihin arvoihin kuten ekologisuuteen ja eettisyyteen, ja se onkin kasvattanut asiakaskuntaansa niin kotipaikassaan Oulussa kuin hiljalleen muuallakin Suomessa.

”Haluamme tehdä tyylikkäitä, helposti lähestyttäviä sekä tyylillisesti ja eritoten laadullisesti kestäviä vaatekappaleita. Emme epäröineet lähteä tuottamaan Club Teatrian mallistoa, kun mahdollisuus yhteistyöhön avautui. Club Teatria on arvokas ja pelkästään positiivisia ajatuksia herättävä tapahtumapaikka ja brändi, ja yhteistyöstä tulee varmasti mahtava. Club Teatria saa vaatteidensa taustalle meidän laadukkaat materiaalit ja vahvan brändin ja päästään yhdessä tavoittamaan toistemme asiakasryhmiä ja tarjoamaan livemusiikin ystäville kestävä tapa näyttää fanitustaan”, toteaa Paine Clothingin toinen perustaja Iikka Kolehmainen.

”Tulevaisuudessa meidät löytää myös Club Teatrian tapahtumista ja konserteista paikan päältä, joten nähdään siellä!” jatkaa yrityksen toinen perustaja Jami Tauniharju.

Entuudestaan Paine Clothing tunnetaan muun muassa Merikoski Swimming Team -mallistosta.

Kommentoi julkaisua

Avainsanat: