Coheed And Cambria “No World For Tomorrow” biisilista

Coheed And Cambria on postittanut biisilistan tulevaan ”No World For Tomorrow” albumiinsa, joka julkaistaan lokakuun 23. päivä.

1. The Reaping

2. No World for Tomorrow

3. The Hound (of Blood and Rank)

4. Feathers

5. The Running Free

6. Mother Superior

7. Gravemakers & Gunslingers

8. Justice in Murder The End Complete

9. I -The Fall of House Atlantic

10. II – Radio Bye Bye

11. III – The End Complete

12. IV – The Road and the Damned

13. V – On the Brink

Kommentoi julkaisua