Cold Cold Groundin uusi albumi julkaistaan marraskuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 18.10.2013

Cold Cold Ground Lies About Ourselves 2013Helsingissä vuonna 2004 perustettu, konemaustettua, tummasävytteistä ja äänekästä rock-musiikkia soittava Cold Cold Ground julkaisee toisen täyspitkän levynsä 15.11.2013. Äänite kantaa nimeä ”Lies About Ourselves” ja sen julkaisee edellisen ”This Side of Depravity” -albumin (2010) tapaan mm. Turmion Kätilöiden levy-yhtiönä tutuksi tullut Osasto-A.

”Lähes kymmenen vuotta on nyt hakattu päätä seinään, ja vihdoin voi olla tyytyväinen siihen mitä on tullut tehtyä. Albumi on jonkinlainen vuoristorata-ajelu mieltemme ylä- ja alamäissä, ja hetkittäin pohditaan jopa vakavia asioita laajemmassa mittakaavassa. Levy on täynnä tunnetta, niin hyvässä kuin pahassa ja välillä pyörii peffa, mutta kyllä tällä ranteetkin auki saa. Kymmenen biisiä pelkkää elämäniloa – pettymyksestä seuraavaan.”, yhtyeen laulaja Hauptmann D kertoo tulevasta albumista.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Esimakua tulevasta antaa 18.10. julkaistava single ”Welcome to Hell”, josta on kuvattu myös video.

Cold Cold Groundin levynjulkkarikeikka Helsingissä On the Rocksissa 23.11.13

”LIES ABOUT OURSELVES” -BIISILISTA
1. My Fist and I
2. Welcome to Hell
3. Suck and Pay
4. Model Citizen
5. We Are the Sun
6. Tourist
7. Cocaine In My Ass
8. Drive
9. Lies About Ourselves
10. Things Fall Apart