Coma Faction – This Way To The End

2009 pääkaupunkiseudulla perustettu Coma Faction soitti ennen punkin sekaista vaihtoehtorokkia, mutta nyttemmin meno on rauhoittunut ”heavyrockiksi”. Luvassa olisi nyt tarttuvia melodiota ja hyvää meininkiä neljän biisin verran bändin uuden ”This Way To The End” -demon muodossa.

Menevyyttä on todellakin luvassa, kun Coma Faction iskee isomman vaihteen päälle uutukaisellaan. Hyvin ”aikuismaista rockia” on tarjolla puhtaan laulun ja groovaavien biisien muodossa. Soitossa on mukava 80-luvun meininkiä, ja homma tuntuu aidon rennolta. Vokaaleissa voisi olla reippaasti enemmän voimaa, ja sanoituspuolella tarvittaisiin väkevyyttä.

Tuotannollisesti matsku kuulostaa kuitenkin ihan hyvältä, ja bändi on tuntunut löytäneen tyylinsä. Kitarointi on kivan melodista, ja kertosäkeisiin nostetaan sopivasti menoa. Coma Factionilta puuttuu kyllä omaleimaisuutta, ja bändi on hyvin helppo sotkea muihin samantyylisiin bändeihin. Kappaleet on kasattu sopivan turvallisesti, ja ne soivat ilman sen suurempia yllätyksiä. Demon parasta antia on väkevästi alkava ”Engines Of Ruin”.

”This Way To The End” on taas näitä ”ihan ok” demoja, joissa on ideaa mutta viimeinen rutistus uupuu. Linja on kuitenkin kohdillaan, joten nyt vain kaikki aivonystyrät yhteen ja tekemään uusia tiukempia biisejä.

6/10

Kappalelista:

01. Pride of Troy
02. Engines of Ruin
03. Over the Edge and Out of This World
04. Barrows

http://comafaction.jossain.com/

Kirjoittanut: Janne Partanen

Kommentoi julkaisua