Kuva: Markus Lillesund

Confess paljastaa Nilen George Kolliaksen nauhoittaneen rummut yhtyeen seuraavalle albumille

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 25.9.2023

Julkaisimme sivustollamme vuoden 2021 marraskuussa artikkelin, jossa kerroimme iranilaisen metallimuusikon Nikan Krosravin jättäneen kotimaansa taakse saatuaan 12,5 vuoden vankeusrangaistuksen metallimusiikin soitosta. Lopulta Krosravin yhtye Confess sai turvapaikan Norjasta, jossa hän sekä hänen bändikaverinsa Arash Ilkhani edelleenkin oleskelevat.

Confess on julkaisemassa seuraavan järjestyksessään neljännen studioalbuminsa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana mutta nyt yhtye on paljastanut, että mm. Nilesta tunnettu rumpali George Kollias on vastannut rumpujen nauhoituksista sekä sovituksista yhtyeen seuraavalle albumille. Kollias kommentoi yhteistyötä Confessin kanssa seuraavasti:

”Olen erittäin ylpeä saadessani olla osa tätä loistavaa albumia! Tämä albumi on puhdas läimäytys kasvoille ja levy, joka saa kaikki moshaamaan!!! En malta odottaa, että ihmiset pääsevät kuulemaan sen!!”

Confessin Nikan Khosravi kommentoi puolestaan yhteistyötä George Kolliaksen kanssa seuraavasti:

”Olen niin ylpeä, että saimme Georgen uudelle albumille! Se on meille suuri kunnia. Se oli yksi niistä ”oikea asia oikeaan aikaan” -hetkistä! Olen pyrkinyt viime vuodet lauluntekijänä viemään yhtyettä tiettyyn suuntaan ja Georgen tyyli ja taidot auttoivat meitä saavuttamaan tuon päämäärän!

Kun hän kuuli uuden albumin demokappaleet, hän piti niistä kovasti. Prosessin aikana George keksi erilaisia ideoita rumpujen osalta jotka sopivat kappaleisiin loistavasti lisäten niihin tekstuuria ja syvyyttä.

George Kollias on epäilemättä yksi kaikkien aikojen parhaista metallirumpaleista, ja olemme niin ylpeitä, että työskentelimme yhdessä Confessin uudella albumilla. Hänen maailmankuulu muusikkotyönsä Nilen kanssa viimeisen 20 vuoden ajan sekä monet muut projektit auttoivat meitä tekemään vieläkin paremman albumin.

Olemme pitäneet kaiken salassa faneiltamme jonkin aikaa, ja nyt voimme vihdoin jakaa innostuksemme teidän kanssanne. Emme malta odottaa, että saamme jakaa lisää tietoja tulevasta neljännestä albumistamme lähiaikoina. Pysykäähän kuulolla.

Confess”

Luetuimmat

Uusimmat