No Control -punkfestivaali Nosturissa syyskuussa

Helsingin Nosturilla ensimmäistä kertaa järjestettävä No Control vol 1 -sisäfestivaali saa vieraakseen ruotsalaisen punkbändi in lauantaina 29. syyskuuta. Illan kattausta vahvistavat kotimaiset , , , ja . Illan levymusiikkiannista vastaa dj John Wayne. Liput tulevat myyntiin torstaina 16. elokuuta.

Tukholmalainen Twopointeight löi läpi debyyttialbumillaan ja siltä lohkaistulla singlellä ”Red Eye” vuonna 2005. Menestyksen myötä 70- ja 80-luvun punkin energiasta ammentava bändi pääsi kiertämään mm. Millencolinin ja Bad Religionin kanssa. Twopointeight on keikkaillut Euroopan lisäksi myös Yhdysvalloissa, mm. yhdessä Flogging Mollyn kanssa. Hyvän vastaanoton saanut uusin pitkäsoitto ”TWOPOINTEIGHT II” julkaistiin viime vuonna.

Kotimainen ska-yhtye The Valkyrians on ansainnut maineensa kovana livebändinä, joka saa keikoillaan yleisön väkisinkin liikkeelle. Viime syksynä julkaistulla ”Punkrocksteady” -albumilla yhtye sulatti onnistuneesti yhteen mm. Misfitsin, Buzzcocksin ja The Clashin punk-klassikoita kuumiin skarytmeihin.

Suoraviivaista punkrockia Descendentsin ja Dead Boysin hengessä soittava Wasted julkaisi neljännen pitkäsoittonsa ”Outsider By Choice” vuonna 2011. Vokalisti Ville ja kitaristi Antti ovat tehneet musiikkia myös toisen bändinsä I Walk The Line kanssa, mutta viime aikoina Wasted on aktivoitunut ja pitkän linjan DIY-bändin urasta kertova dokumentti ”Armed With A Voice” on juuri julkaistu netissä.

Niin ikään loistavana livebändinä tunnettu Heartbreak Stereo on kiertänyt lukemattomia keikkapaikkoja vuodesta 2004. Mm. Rancidin ja Against Me!:n vaikuttajikseen nimeävän trion uusin julkaisu “Double EP” julkaistiin vastikään.

Viime syksynä esikoisalbuminsa ”Ei enää” julkaissut Särkyneet nähdään lavalla illan avaavan grindcorebändin Nothing More To Eatin jälkeen. Vaikkakin Särkyneet-bändin jäsenten historiaan kuuluu mm. punkbändit I Walk The Line ja The Heartburns, niin bändin musiikissa voi kuulla punk-sävyjen ohella Karkkiautomaatti-henkisiä melodisia pop-kaikuja.

La 29.9.2012 Helsinki, Nosturi
Liput alk. 11,50 €, ikärajaton/anniskelualue K-18
Lipunmyynti alkaa to 16.8.2012 klo 9.00

Kommentoi julkaisua