CoolHead-panimo ja nahkaheviyhtye Tyrantti julkaisevat yhteistyöoluen – ”Kobra” sammuttaa janon ja vetää turpaan ensi viikosta alkaen

Tyrantti

Hevimetallin, nahan ja oluen epäpyhän kolminaisuuden nimeen vannova Tyrantti ja tuusulalaispanimo CoolHead Brew tuovat markkinoille yhteistyössä ”Tyrantti Kobra” -oluen, joka julkaistaan samaa nimeä kantavan uuden musavideosinglen kanssa. Single tulee ulos 31. toukokuuta ja olut lauantaina 2. kesäkuuta, jolloin yhtye juhlistaa julkaisua esiintymällä ensin päivällä CoolHeadin panimon terassilla Tuusulassa ja myöhemmin illalla Helsingin uudistuneessa On The Rocksissa.

CoolHeadille Kobra on ensimmäinen bändiolut, mutta syyt yhteistyöhön ovat selvät:

Tyrantilla on asenne, meininki ja meno kohdillaan. Bändin jäsenet ja fanikunta arvostavat laadukasta ja kokeilevaa kotimaista olutta. He tietävät mitä haluavat sekä oluen että musiikin suhteen. Lisäksi panimolla joudumme usein väistelemään Tuusulan teollisuusalueella ympäriinsä vyöryviä tulipyöriä ja heinikossa suhisevia vaarallisia käärmeitä – Tyrantin musiikki antaa meille henkistä tukea tämän keskellä,” toteaa tuotekehityspäällikkö Pietari Kruus ja innostuu:

“Kobra on vaarallisen helposti kurkusta alas valuva New England IPA -tyylinen olut, joka on humaloitu Cashmere-, El Dorado- ja Mandarina Bavaria -humalilla, jotka tuovat olueen hedelmäisyyttä ja sitruksisuutta. Oluessa käytetty mallaspohja ja hiiva taas tuovat lisää pehmeyttä ja New England IPA’lle tyypillisen sameuden.”

Tyrantin laulaja-basisti Nahka-Samille oman oluen lanseeraamiseen liittyy myös käytännöllisiä syitä:

“Tähän mennessä ne meidän vähäisetkin keikkaliksat on lähinnä siirretty Pien-olutkaupan kassakoneeseen, joten miksei jatkossa ostettaisi sieltä omaakin bisseä? Biisinä ”Kobra” on ehdottomasti meidän tähän mennessä armottomin tulitus. Siinä mennään suoraan asiaan kuten myös Balansia Filmsin tekemällä musavideolla, jossa läski tummuu ja kitara ulvoo.”

Kobran musiikkivideo ilmestyy torstaina 31. toukukuuta. Teaser on nähtävillä ja kuultavilla nyt bändin Facebook– ja Instagram-sivuilla.

Tulipyörä”-kesähitillään hevikansan tietoisuuteen viime vuonna kaahannut Tyrantti on vitun vaarallinen nahkahevitrio, joka ei leiki. Yhtye keikkailee bissejulkkareiden lisäksi myös esimerkiksi Tuska-festivaaleilla.

CoolHead Brew on laatu, kokeellisuus ja hauskanpito edellä kulkeva pienpanimo, jonka missiona on laittaa Suomi käsityöläisoluen maailmankartalle. Panimon kesäterassi on auki lauantaisin klo 12.00-18.00, ja sinne on ilmainen bussikuljetus Helsingistä.

Tyrantti Kobra NEIPA on saatavilla hyvin varustetuista anniskeluravintoloista kautta maan sekä Pien-olutkaupasta Helsingistä ja Espoosta 2.6.2018 alkaen. Olutta on tuolloin myynnissä myös tuoreena CoolHeadin panimolla sekä On The Rocksissa.

www.tyrantti.net
www.coolhead.fi
www.pien.fi

Tyrantti @ On The Rocks Helsinki

2.6.2018. Ovet klo 20.00.

+ The Hirvi, Misterer

https://www.facebook.com/events/864831107056870/

Kommentit