Corey Feldman: Marilyn Manson yritti käyttää minua leikkikalunaan

Gremlins- ja Stand By Me -elokuvista tuttu näyttelijä liittyy Marilyn Mansonia hyväksikäytöstä syyttävään joukkoon Evan Rachel Woodin, Ashley Waltersin ja useiden kokemuksiaan julkisesti jakaneiden naisten kanssa. Feldman kertoo Mansonin yrittäneen taivutella tätä luopumaan viisi vuotta kestäneestä raittiudestaan tarjoamalla tälle kokaiinia, ja käyttäytyneen Feldmania kohtaan ”pakkomielteisesti” vuosien ajan:

”Se yö, kun  koitti käyttää minua leikkikalunaan ja yritti manipuloida minut rikkomaan viisi vuotta kestäneen raittiuteni nokittamalla kokaiinia hänen kanssaan, samalla painostaen minua epäilemään itseäni. Vuosikymmeniä kestänyt henkinen ja tunnepohjainen hyväksikäyttö alkoi hänen ’Mechanical Animals’ -pressikiertueellaan! Onneksi minua ei fyysisesti pahoinpidelty tuona iltana, ja pääsimme ulos ruhjeitta, mutta kyseessä oli vain painajaiseni alku! Seison Evanin ja kaikkien Mansonin sairaasta hyväksikäytöstä kärsineiden puolella! Manson on pakko-oireillut perääni kaksi vuosikymmentä! Etkö usko minua? Katso julkistettuja faktoja!”
Feldman kuvaili Mansonin ”suudelleen tätä väkisin” Howard Sternin Private Parts -elokuvan ensi-illan yleisön edessä ja jättäneen tämän kasvoille mustia huulipunatahroja koko illaksi. Lue Feldmanin tilinteko alta kokonaisuudessaan:

Kommentoi julkaisua