Corey Taylor julkaisi livevideon kappaleestaan ”Samantha’s Gone”

Kirjoittanut Enni-Ilona Koskinen - 21.11.2020

Slipknot– ja Stone Sour-nokkamies Corey Taylor julkaisi sooloalbuminsa ”CMFT” 2. lokakuuta, juhlistaen levyn julkaisua Forum or Against ’Em-nimisellä livestream-keikalla Los Angelesin Forumissa.

Metallimusiikin Jeesukseksi kutsutun Taylorin sooloalbumi on saanut paljon erilaista palautetta, niin negatiivista kuin positiivistakin. ”CMFT” oli pettymys monille faneille, sillä albumi oli kaikkea muuta kuin Slipknotia, eikä siitä löytynyt oikein Stone Souriakaan. Tämä ei Tayloria kiinnostanut, ja nyt hän onkin julkaissut soololevyn fanien iloksi yhden livestream-keikalla soittaneen kappaleensa, ”Samantha’s Gone”, ilmaiseksi katsottavaksi Youtubeen koko kansalle.

Noin kolmen minuutin klippi on erinomainen, täynnä virtaa ja antaa hyvän kuvan niille jotka eivät päässeet käsiksi koko keikkaan. Klipin lopussa myös yleisössä taputtavat ja hurraavat kahden käden sormiin laskettavat sisäpiirin ihmiset kuvastavat vuotta 2020 ja pandemiatilannetta keikkojen kannalta erittäin hyvin, jopa koomisella tavalla.

Luetuimmat

Uusimmat