Corey Taylor kertoo haastavansa itseään Slipknotin uudella albumilla: ”Yritin miettiä laatikon ulkopuolelta ja kertoa jälleen muiden tarinoita”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 28.5.2021
Kuva: Peter Saari

Metallijätti Slipknot työstää parhaillaan uutta studioalbumiaan. Levy on saanut yhtyeen leiristä jo lupaavaa kommenttia, sillä esimerkiksi Shawn ”Clown” Crahan on kertonut, että ei ole vielä kuullut sellaisia suorituksia Taylorilta, mitä uudelle levylle on jo taltioitu.

Nyt Taylor itse on kertonut asennoitumisestaan vokaaliäänityksiin tuoreessa Lazer 103.3 -radiokanavan haastattelussa:

”Tämä [albumi] oli jotain, jota me vain lähdimme tekemään karanteenissa. Clown oli soittanut minulle, ja sanoi, että ’meidän tulisi ryhtyä tekemään uutta musiikkia, oletko mukana?’. Minä sanoin, että todellakin, lähetä minulle materiaalia. Joten bändissä alettiin kasaamaan kovaa musiikkia – todella siistejä juttuja, jotka saivat minut miettimään oman laatikkoni ulkopuolelta ja todella haastamaan itseäni”, Taylor kertoo ja jatkaa:

”Se oli todella siistiä, koska innostuin jälleen tutkimaan erilaisia asioita. En ollut täysillä pelkästään omissa ajatuksissani, vaan yritin miettiä laatikon ulkopuolelta ja kertoa jälleen muiden tarinoita. Se on suunta, jonka olen ottanut uudella Slipknot-albumilla: yritän kertoa myös muiden tarinoita, en pelkästään omiani. Ja se tuntuu todella hienolta. En malta odottaa, että ihmiset pääsevät kuulemaan sen.”