Corey Taylor: ”Lars Ulrich oli oikeassa Napsterista niin monella eri tasolla”

Kirjoittanut Joonas Arppe - 28.4.2021

Jackass-tähti Steve-O:n juontamassa Wild Ride -podcastissa esiintynyt Slipknot– ja Stone Sour -nokkamies Corey Taylor valotti näkökulmiaan iänikuista fyysinen albumi-vastaan-streamaus -kysymystä koskien. Taylorin mielestä ainoa oikea tapa kuluttaa tämän luomaa musiikkia on ostaa levy fyysisessä muodossaan ja lukea sanat kansilehtisestä.

”Tässä hullussa nykymaailmassa on mahdotonta tietää mitkä niistä vitun streamausalustoista edes kompensoivat mitään artisteille, joita ne vedättävät” Taylor tuumaili. ”On tärkeintä, että ihmiset yhä kuuntelevat musiikkia.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Taylor ylisti Metallica-rumpali Lars Ulrichia tämän toimista ns. ”Napster-jupakassa” vuonna 2000. Tuolloin rumpali tunnetusti haastoi tiedostonjakopalvelu Napsterin oikeuteen Metallican kappaleiden luvattomasta käytöstä. Tapahtuma keräsi paljon julkisuutta, joka kääntyi tuomarin päätöksestä huolimatta lopulta yhtyettä vastaan.

”Muistan kaikkien latoneen paskaa hänen niskaansa, vaikka hän oli oikeassa niin monella eri tasolla. Se on pelottavaa. Kuinkahan moni katsoo sitä tilannetta jälkikäteen ja syö sanansa? Koska Lars tiesi – hän tiesi tämän olevan suunta, johon olimme lähdössä.”

Katso Corey Taylorin esiintyminen Steve-O’s Wild Ride -podcastissa alta kokonaisuudessaan:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy