Corey Taylor neuvoo uusia rockbändejä: ”Tehkää jotain, mikä tuntuu tuoreelta”

-nokkamies on aiemminkin kehottanut nuoria rockyhtyeitä pysymään loitolla ”turvallisesta” ja ”tylsästä” modernin rockin valtavirrasta, ja tarjoaa tuoreessa Cutter’s Rockcast -haastattelussaan näkemyksiään siitä, kuinka hommat kuuluisi tänä päivänä hoitaa:

”Kuuntelen joitain näitä bändejä jotka kuulostavat sille, tälle tai tuolle ja on selvää, että he ovat kuunnelleet paria albumia, jotka ovat yhä ajakohtaisia. Mutta ne bändit, jotka todella raivostuttavat minua ottavat jotain iät ja ajat olemassa ollutta ja kutsuvat sitä omakseen – vaikka bändi olisi suora johdannainen edeltäjästään.”

Taylorin mielestä syypää laimeaan rock-musiikin kenttään saattaisi olla sukupolvien välinen kuilu:

”Tiedät sen bändin jota he kopioivat – he eivät edes yritä kopioida useampia bändejä kerralla; he kopioivat sitä yhtä bändiä. Mutta nuorempi sukupolvi hyväksyy heidät sanoen ’Tämä on meidän se-ja-se bändimme’, sillä he ovat kyllästyneitä kuulemaan vanhemmiltaan, että ennen heidän aikaansa tullut musiikki oli parempaa. En tiedä kumpi on oikeassa, mutta tiedän molempien olevan väärässä, sillä meidän tulisi hyväksyä kaikki musiikki.”

”CMFT”-albumiaan viime vuodesta lähtien promotoinut Taylor paljasti Slipknotilla olevan pian tiedotettavanaan ”massiivisia uutisia”. Laulaja kertoi loppuvuodesta, että uuden levyn tekemistä on harkittu vuodelle 2021, mutta todennäköisesti kyse on kuitenkin jostain muusta.

Katso Corey Taylorin Cutter’s Rockcast -haastattelu kokonaisuudessaan alta:

Kommentoi julkaisua