Corey Taylor raitistumisestaan: ”huomaat pian, kuinka suureksi osaksi persoonaasi viina on tullut”

Kirjoittanut Piia Takala - 3.11.2022

Slipknot-keulahahmo Corey Taylor osallistui hiljattain podcastiin, johon ammattikoomikko John Robins kutsuu vieraita suunnittelemaan unelmiensa anniskeluravintolaa. Kysyttäessä, kuinka Taylor, joka lopetti juomisen vuonna 2010, suunnistaa pubeissa ja baareissa raitistumisensa jälkeen, hän vastasi:

”Ensimmäiset vuodet ovat outoja, koska huomaat pian, kuinka suureksi osaksi persoonaasi viina on tullut, ja sinun täytyy ikään kuin ottaa selville, kuka oikein olet, mikä on sinulle turvallista ja ottaa se tavaksi. En koskaan välittänyt suuremmin oluen juonnista, joten alkoholittomilla oluilla ei ollut merkitystä. Joten aloitin limuilla ja siirryin veden juontiin. Ja sillä tiellä olen yhä.”

Taylor kertoo haastattelussa myös, että pubeissa ja baareissa roikkuminen on hänelle enemmän sosiaalinen tilanne, jossa hän huomaa nykyisin hyvin äkkiä, koska on syytä poistua paikalta. Ennen poistumista Taylor mielellään kuitenkin varmistaa, että seurueen jäsenillä on kaikki kunnossa ja tarjoaa tarvittaessa kyydin kotiin.