Corky Laing’s Mountain esiintyy perjantaina Helsingissä

Kirjoittanut Hilkka Aarela - 15.10.2019

Legandaarisen Mountain-yhtyeen rumpali Corky Laing esiintyy tulevana perjantaina, 18. päivä lokakuuta Helsingin Konepaja-salissa. Kitaroinnista Laingin bändissä vastaa Richie Scarlet, joka on aiemmin esiintynyt muun muassa Ace Frehley’s Comet -yhtyeen kanssa. Basson soiton ja laulupuolen hoitaa ensimmäiselle Suomen-vierailulleen saapuva musiikin monitaituri Mark Mikel, joka on ollut mukana muun muassa Alan Parsonsin uusimmalla levyllä.

Kanadalainen rumpalileganda Corky Laing on Mountainin ohella tunnettu erityisesti yhtyeestä West, Bruce & Laing. Laing on kunnostautunut myös laulunkirjoittajana, laulajana ja tarinankertojana. Tulevalla Helsingin keikalla Corky, Richie ja Mark juhlistavat Mountainin musiikillista perintöä. ”Mississippi Queenin”, ”Nantucket Sleighriden” ja ”Don’t Look Aroundin” kaltaiset kuolemattomat klassikot esitetään tiedotteen mukaan uskomattomalla antaumuksella ja energialla – sellaisina kuin biisit alun perin kirjoitettiin. Kappaleiden välissä yleisö pääsee nauttimaan Corkyn kerronnallisista taidoista ja poikkeuksellisesta karismasta, kun hän muistelee uskomattomia tapahtumia yli puolivuosisataisen uransa varrelta.

Lauteiden lämmittäjänä toimii helsinkiläinen Rattlesnake Shakers.

Helsingin keikka on osa Euroopan-kiertuetta, joka alkaa Saksasta 1. päivä lokakuuta ja päättyy Romaniaan 2. päivä marraskuuta. Suomessa Corky Laing’s Mountain esiintyy Helsingin ohella myös Tampereen Sketsiteatteri Palatsissa lauantaina 19. päivä lokakuuta.

Corky Laing’s Mountain
pe 18.10.
Konepaja-sali, Aleksis Kiven katu 17 (Konepajanpasaasi 2), Helsinki
Liput myynnissä hintaan 30€/kpl Lippupisteessä.

Tapahtuma Facebookissa.

Luetuimmat

Uusimmat