Corpsetilta uusi albumi syyskuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 13.8.2013

Corpset No RestTampereen kuusamolaisin metalliyhtye Corpset tuo syksyn aikana jatkoa vuoden 2010 kiitetylle ”Ruins”-debyytilleen. Jo ensimmäisellä albumilla yhtye herätti huomiota valmiilla paketillaan, jossa moderni soundi kohtaa vanhan liiton undergroundin ja jossa aggressio on naitettu osuvasti kieroon melodisuuteen.

Albumin saamasta hyvästä vastaanotosta huolimatta Corpset ei ole juurikaan ehtinyt puskea itseään keikkalavoille eikä promoamaan levyään aktiivisesti. Missään vaiheessa bändi ei kuitenkaan ole päässyt lepäämään laakereillaan ja juuri tästä onkin kyse yhtyeen kakkosalbumilla ”No Rest”.

Vuoden 2012 aikana Jussi Kulomaan johdolla MSTR-studiolla taltioidulla levyllä ruuvia on kiristetty joka suunnalta ja turhat löysät on karsittu pois. ”No Restillä” Corpset on kierompi, monipuolisempi, raskaampi sekä ärhäkämpi kuin koskaan aiemmin, jonka myös Infernon Kari Koskinen huomioi arviossaan: ”Muutama ensipyöräytys sujahtaa lähinnä biisien rakenteita ja riffejä ihmetellessä, mutta lopulta alta löytyi omaperäinen, raivokas ja varsin mielenkiintoinenkin tapaus.”

Yhdeksän kappaletta sisältävä ja 40 minuuttia kellottava ”No Rest” julkaistaan Violent Journey Recordsin toimesta syyskuun 20. päivä. Levynjulkkarikeikat järjestään Helsingissä PRKL Clubilla la 21.9. ja bändin kotikentäksi muodostuneella Tampereen Vastavirtaklubilla juhlat jatkuvat perjantaina 26.9.

”NO REST” BIISILISTA
1. No Rest
2. Piss On My Grave
3. Pitch Black
4. Lord Of The Flies
5. Prophet’s Opiate
6. War Inside
7. You Sin
8. Futile
9. Let The Shit Hit The Fan

Luetuimmat

Uusimmat