Popeda, Costello Hautamäki

Costello laulaa elämää nähneen miehen rakastumisesta uudella singlellään ”Märkä betoni”

Kirjoittanut Niko Kuusela - 30.5.2020
Popeda, Costello Hautamäki

Kitaristi-biisintekijä Costello Hautamäki julkaisee uutta soolomateriaalia – ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2013. Perjantaina 29.5.2020 julkaistu ”Märkä betoni” on Janne Rintalan ja Aki Tykin käsialaa.

Alkusysäyksen uudelle soolomateriaalille antoi Costellon poika, muusikko Jimi Hautamäki, joka oli säveltänyt biisin isänsä julkaistavaksi. Kyseinen kappale jäi vielä työstettäväksi, mutta ajatus soolomateriaalin julkaisemisesta jäi kytemään.

’Märkä betoni’ on tän kesän korvamato. Huomasin hyräileväni kertosäettä päivittäin, joten jokin siinä melodiassa kutkutti sisintäni. Teksti on kirjoitettu jo elämää nähneen miehen rakastumisesta, ja siihen liittyvästä epävarmuudesta. Melko paljon mulle on biisejä tarjottu viime vuosina, mutta aina olen vastannut, että sitten kun teet yhtä hyvän biisin kuin Tahdotko mut tosiaan’, niin olen heti kiinnostunut. Tässä on vihdoin SE biisi, joka on ainakin yhtä hyvä. Ehkä vielä vähän parempikin…”, kertoo Costello.

Costello joutui perumaan kevätkiertueensa pandemiatilanteen vuoksi, mutta on ilahduttanut fanejansa striimikeikoilla. Toukokuun alussa artisti keikkaili Kalajoen Virta -salissa, joka tavoitti yli 6000 silmäparia. Viime viikonloppuna Costello puolestaan nähtiin striimikeikalla rocklegendojen Michael Monroe ja Sami Yaffa kanssa.

Luetuimmat

Uusimmat