Countless Goodbyes julkaisee uuden singlen ”Paralyzed”

Kirjoittanut Ingeborg Roos - 23.5.2024

Modernin metallin jyrä Countless Goodbyes julkaisee uuden kappaleen nimeltä ”Paralyzed”. Kappale on yhtyeen kolmas kuluvana vuonna julkaisema single ja seuraaja yhtyeen ”Room Without Walls”– ja ”Hollow” -teoksille. ”Paralyzed” tuo yhteen bändin dynaamisen energian ja tunteiden syvyyden saumattomalla modernin metallin ja metalcoren sekoituksella. Katso ”Paralyzed”-kappaleen musiikkivideo linkistä alla.

Kappale on äänitetty yhdessä tuottaja Rami Nykäsen kanssa, ja kappaleen voimakas soundi on rakennettu ”all-star-tiimin”, palkitun tuottajan Henrik Uddin (Bring Me The Horizon, Architects), Bad Omens (US) yhtyeestä tunnetun Joakim ”Jolly” Karlssonin sekä Kat Marshin ja hänen kipparoimansa Choir Noir -kuoron (Bring Me The Horizon, Architects) saumattomalla yhteistyöllä.

Laulaja Onni Kivikaarre avaa kappaleen taustaa:

“‘PARALYZED’ paneutuu ylitsepääsemättömään hallinnan menettämisen tunteeseen, joka näyttää kasvonsa pakottavana tarpeena paeta vailla selvää päämäärää. ‘PARALYZED’ on kappale hitaasti ajan kanssa kertyneestä psyykkisestä taakasta, joka on ennen pitkää ajanut henkilön nurkkaan. Ilman ulospääsyä, mielen halvaantuessa, alamme käyttäytyä mekaanisesti ja rutiineista syntyy todellinen kirous.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy