Cradle Of Filthin Dani Filth kertoo Ed Sheeranin kanssa tehdystä kappaleesta: ”Haluaisin sanoa, että tämä on helvetissä solmittu avioliitto”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 12.4.2023

Julkaisimme sivustollamme vuoden 2021 elokuussa uutisen, jossa kerroimme englantilaisen äärimetallin legendan Cradle Of Filthin laulajana toimivan Dani Filthin keskustelleen yhteisen kappaleen teosta popin supertähden Ed Sheeranin kanssa.

Kappale on valmistunut hyvää tahtia, ja nyt Filth on kertonut projektin edistymisestä tuoreessa Metal Injectionin haastattelussa:

”No, minun panostani lukuun ottamatta kaikki on tehty. Basso on viimeisin asia, joka äänitettiin. Ed teki omat juttunsa ennen joulua, nauhoitti akustisen kitaran ja laulunsa. Se on yhteissingle, mutta hyväntekeväisyyteen, koska halusimme käyttää tilaisuutta työskennellä yhden maailman suurimman artistin kanssa hyvään.”

”Emme myöskään halunneet antaa ihmisille aihetta luulla, että hyppäsimme tähän kelkkaan ja yritimme tehdä sen omaksi taloudelliseksi hyödyksemme. Mielestäni meillä on hyvä lahjoituskohde, ja hänellä on hyvä kojde. Ja mielestäni se vain saisi enemmän huomiota kappaleelle ja vaikuttaisi vähemmän kertakäyttökappaleelta, jos se tehtäisiin hyväntekeväisyyteen.”

”Se ei ole kuin Ed Sheeranin kappale, eikä se myöskään kuulosta Cradle of Filthin kappaleelta. Siinä on akustisia kitaroita, siinä on puhdasta laulua, mutta siinä on myös blast beattia ja epäpuhdasta laulua ja hyvin pitkä huuto-osuus. Joten kyllä, haluaisin sanoa, että tämä on helvetissä solmittu avioliitto, mutta itse asiassa se on luultavasti taivaassa solmittu avioliitto.”

Luetuimmat

Uusimmat