Crazy Riders – Do It On A Train

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 7.1.2013

Janakkalasta kotoisin oleva hard rock-yhtye Crazy Riders kertoo vaikutteisiinsa kuuluvan mm. ja Motörhead. Kolme vuotta kasassa ollut bändi julkaisi vuonna 2012 ensimmäisen demonsa nimeltään ”Do It On A Train”. ja se saa arvostelun tässä.

Hard rockin perusteet ovat tällä, yhden biisin sisältävällä, debyytti-demolla kivasti hallussa ja mitään ylimääräistähän siihen ei tarvita. Soundeiltaan hyvin 80-vaikutteinen demo sisältää mukavan raspisen kitarasoundin, joka on demon parasta antia. Rummut ovat ehkä turhan suttuisen kuuloiset, mutta tämän tyyliseen matskuun ne ovat ihan toimivat.

Crazy Ridersin kompastuskivenä on todella voimaton vokalisti, joka onnistuu viemään biisistä kaiken voiman. Kaveri huokailee biisiä läpi niin ponnettoman tunteettomasti, että on pakko miettiä onko mies vapaasta tahdostaan laulamassa. No onneksi tiukka soolo antaa lisää plussia biisille.

Crazy Riders ei pääse pahemmin innostamaan. Soundit ovat kohdillaan ja biisikin on ihan sopivan simppeli, mutta bändistä uupuu reippaasti voimaa. Jack Daniels-pullo kainaloon ja aski röökiä ennen seuraavia vokaalien nauhoituksia, niin saadaan sitä räkää sinne kurkkuun.

4/10

Kappalelista:
01. Do It On A Train

http://crazyridersband.webs.com

Kirjoittanut: Janne Partanen

Luetuimmat

Uusimmat