Crazy Townin jäsenet ottivat yhteen laulajan jätettyä keikan väliin – vaati silti osuuttaan

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 26.4.2023

Nu metal -yhtye Crazy Town esiintyi South Carolinassa 23. huhtikuuta, mutta laulaja Shifty Shellshock ilmestyi paikalle vasta setin loppupuolella. Bändin toinen laulaja Bobby Reeves joutui näin ollen laulamaan yksin suurimman osan setistä. Reeves oli yleisön raporttien mukaan luonnollisesti unohtanut sanoja, ja hän myös ilmaisi turhautumistaan avoimesti.

Reeves ja Shellshock joutuivat fyysiseksi äityneeseen tappeluun backstagella, jota edelsi riita bändin rahatakuusta. Shellshock pyytää kohtauksesta kuvatulla videolla useaan otteeseen osuuttaan bändin esiintymismaksusta, jonka hän väittää Reevesin ”ryöstäneen” häneltä.

The PRP:n mukaan videolla, joka on muutettu sittemmin yksityiseksi, uhkaillaan myös toistensa perheitä ja käytetään rasistisia solvauksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Shellshock on kamppaillut pitkään melko julkisesti riippuvuuden kanssa, ja hän on esiintynyt useita kertoja sekä ”Celebrity Rehab”- että ”Sober House” -ohjelmissa päihteiden käyttönsä takia.

Alhaalla on muutama sosiaaliseen mediaan päätynyt video illasta.

@jasonkeaton0813

Crazy Town epic fail of bobby reeves not knowing the words to the song right before lead singer #ShiftyShellshock beats his A$$ in the parking lot in Myrtle Beach SC 4-23-2023 watch next video for fight aftermath

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy
♬ original sound – Keaton