Crimson Sun julkaisi singlen ”Sailing Home” musiikivideon kera

Kirjoittanut Atte Itkonen - 1.3.2024

Kotimainen Crimson Sun palaa! Viidestä kymenlaaksolaisesta koostuva bändi ponnahti metallikansan tietoisuuteen erinomaisesti menestyneellä debyyttilevyllään ”Towards The Light” (2015), ja vuonna 2020 julkaistu seuraaja ”Fates” keräsi niin ikään ylistäviä arvioita. Miljoonastriimejä tahkova yhtye palaa nyt julkaisukantaan ja julkaisee kappaleen ”Sailing Home”, joka on ensimmäinen single tulevalta kolmannelta albumilta. Yhtye kuvailee singlen ja tulevan albumin tuotantoa:

”Kappale kertoo kaipuusta turvalliseen paikkaan maailman myllerryksen keskellä. Se on merkittävä askel uudelle alueelle musiikillisessa tuotannossamme, ja biisi erottuu aiemmasta sen hidastempoisemman ja raskaamman tunnelman kautta. Uudella levyllä äänitettyjen raitojen määrä on yritetty pitää mahdollisimman vähäisenä. Tämä lähestymistapa antaa jokaiselle instrumentille tilaa hengittää ja loistaa omalla ainutlaatuisella tavallaan.”

Kappaleesta julkaistiin myös Hannu Tiaisen ohjaama musiikkivideo, jota kuvattiin muun muassa majakkalaiva S/S Hyökyllä Haminassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Crimson Sunin kolmas pitkäsoitto julkaistaan syksyllä 2024.

Crimson Sun on:
Sini Seppälä – laulu
Joni Junnila – kitara
Jukka Jauhiainen – basso
Antti Rantavuo – rummut
Miikka Hujanen – koskettimet

KOTISIVUT | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat