Crimson Sun julkaisi tänään uuden singlen ja videon ”My Revolution”

Kirjoittanut Niko Kuusela - 5.11.2022

Bändi julkaisee uuden ”My Revolution” -nimisen singlen ja näyttää jälleen kerran, millaista on tarttuvien kertosäkeiden sävyttämä, moderni metalli. Sinkun mukana julkaistaan myös lyriikkavideo.

Kappaleen teksit kertovat uuden minän syntytarinasta.
”Biisi kuvaa henkilön uuden minän syntytarinaa; poljetusta ja nöyristelevästä raukasta kasvamista oman arvonsa tuntevaksi tyypiksi, joka ei kumarra enää ketään eikä mitään”, laulaja Sini Seppälä kuvailee.

Kymenlaaksolaisorkesteri on ollut merkattuna asiaan vihkiytyneiden metallitietäjien veikkauskupongeissa seuraavasta ilmiöksi kasvavasta bändistä jo vuosia. Isotkaan lavat eivät ole Crimson Sunille vieraita, sillä yhtye on lämmitellyt sellaisia nimiä kuten Battle Beast, Epica, Poisonblack ja Omnium Gatherum sekä esiintynyt suurimmalla osalla Suomen merkittävistä metallifestareista. Samalla yhtye on tehnyt täsmäiskuja Euroopan klubeilla.

Crimson Sunin 2022 loppukeväästä julkaistu ”Feed the Fire” otettiin vastaan innostuneesti ja avosylin valloittaen muun muassa Spotifyn metallilistat. Seuraava single ”The Flame” julkaistiin kesällä, ja nyt on vuorossa trilogian kolmas single ”My Revolution”.

Crimson Sun tuottaa ja kirjoittaa uransa toistaiseksi vahvinta ja monipuolisinta musiikkia. Luovan prosessin lopputulos ja yhteistyö tanskalaisen voimakaksikon laulaja-lauluntekijä Christopher Stjernen ja Grammy-palkintoehdokas Jacob Hansenin kanssa saa nyt jatkoa uuden singlen muodossa.