Crimsonicilta uusi albumi elokuussa: uusi vahva kappale ”Petrol” kuunneltavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 29.7.2022

Crimsonicin huikea, vahva uutuus “Petrol” on menevä rokkiralli, joka asettuu mukavaksi korvamadoksi helpottaen odotusta tulevaa albumia kohtaan. “Petrol” on faneille tuttu kappale jo keikkalavoilta, ja se löytää vihdoin paikkansa myös levytettynä bändin katalogissa parhaana versiona koskaan. Vauhtia ja tykitystä ei biisistä puutu, ja kappaleesta huokuva hyvä fiilis on omiaan nostattamaan tunnelmaa sekä pohjustamaan myös tulevaa albumijulkaisua.

“’Petrol’ on mielestäni bändimme yksi parhaita ellei peräti paras rokkibiisi. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ensimmäisestä iskusta lähtien ja täysillä päätyyn asti. Olen todella innoissani, että tämä tyylipuhdas areenarock-biisi päästään vihdoin julkaisemaan.“ -Turre

Crimsonicin kesä on sisältänyt niin albumin julkaisun kuin kiertueenkin suunnittelua sekä studiosessiot, joten työtä on riittänyt. Nyt bändin akut on kuitenkin ladattu, albumi maalisuoralla, ja kaikki on valmista pian koittavaan julkaisuun sekä alkavaan julkaisukiertueeseen.

Crimsonicin toinen albumi “Heartsbury” julkaistaan 19. päivä elokuuta. Levynjulkaisukiertue polkaistaan käyntiin samana päivänä Helsingin On The Rocksissa. Yhtye tullaan näkemään Suomen kattavalla kiertueella vielä kuluvan vuoden aikana.

“Nyt kun ’Heartsbury’ vihdoin julkaistaan, olisi helppoa huokaista, että ’työ on tehty’. Demoista tähän pisteeseen on kuljettu useampi vuosi muun muassa korona-aika käytettiin äänittämiseen ja valmisteluihin. Totuus on kuitenkin se, että nyt näitä uuden levyn biisejä halutaan päästä esittämään ihan kaikille, joten työhaalarit jalkaan ja töihin!” -Turre

Crimsonic

Crimsonic on helsinkiläislähtöinen rock-bändi, joka soittaa klassisen ja modernin rokin täydellistä yhdistelmää. Sen musiikki yhdistää energiset kitarariffit, tarttuvat melodiat ja tunteikkaat sanoitukset. Crimsonic julkaisee uuden “Heartsbury”-albumin, jonka on tuottanut tunnettu rock-tuottaja Hiili Hiilesmaa. Hiilesmaa tunnetaan yhteistyöstään esimerkiksi HIMin, Apocalyptican ja Sentencedin kanssa. Albumi julkaistaan 19. päivä elokuuta JVR Music Group Oy:n kautta.

Yhtyeen aiemmat singlejulkaisut tulevalta albumilta ”Real Heroes”, ”Place Where You Belong” ja ”Set Me Free” ovat saaneet erinomaisen vastaanoton. Bändin livepreesenssi on huikeaa nähtävää, joten keikkoja kannattaa ehdottomasti seurata.

“Toivomme, että porukka ottaa levyn omakseen ja aktivoituu myös lähtemään keikoille nyt, kun se on pitkästä aikaa mahdollista kaikille osapuolille! Ette varmasti kadu – show ei jätä kylmäksi!” -Jake & Turre