Crobot julkaisi kesäkuussa ilmestyvältä albumiltaan ”Better Times” -singlen musiikkivideon kera

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 13.3.2022

Yhdysvaltalainen stoner rock -yhtye Crobot julkaisee kesäkuun 3. päivä uuden albuminsa ”Feel This” Mascot Recordsin kautta. Bändi julkaisi tulevalta levyltään ”Better Times” -kappaleen musiikkivideon kera.

Crobotin laulaja Brandon Yeagley kommentoi

No need to search any further, #Beardos! Better Times are here to stay!  You know we wouldn’t have it any other way.  Buckle up and strap it down because Crobot is comin’ back to town.  And with smiles on our faces, we’ve got all the right grooves that hit in all the right places. So, grab your junk – food that is – and tune into this special sneak preview of the studio, kids! See you out there this Spring for some ass shakin, ear smackin’ thangs! Ca-caaaaawwwww

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Feel This” -albumin kappalelista:

1. Electrified
2. Dizzy
3. Set You Free
4. Better Times
5. Golden
6. Without Wings
7. Livin’ on the Streets
8. Into the Fire
9. Dance with the Dead
10. Holy Ghost
11. Never Break Me
12. Staring Straight Into the Sun

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy