Curimus: Operaatio Yeast Side Story, osa #2

Curimus Studio 2013 1 (2)Loimaalainen thrash metal -jyrä Curimus on aloittanut toisen, vielä nimeämättömän albuminsa työstämisen. Albumi tullaan julkaisemaan näillä näkymin alkuvuodesta 2014. Yhtye on lyönyt hynttyyt yhteen Kaaoszinen kanssa ja kertoo nyt viikoittain Kaaoszinelle hieman albumin teosta sekä sen edistymisestä. Lue lisää nähdäksesi yhtyeen blogin toinen teksti.

Curimus Studio 2013 1 (1)”C-luolasta terveisiä! Kuluneen viikon aikana biisien rakenteita on hiottu, viilattu ja tarvittaessa sirkkelöity. Ylimääräinen korvapari tuottaja-Tomman muodossa on osoittautunut varsin tehokkaaksi työkaluksi kappaleiden tehostamisessa. Biisien punaisia lankoja kaivetaan paremmin esiin, ja löysiä ompeleita leikellään huoletta pois.

Työsarkaa on kuitenkin vielä rutkasti, joten vapaa-ajan ongelmat seuraavilta viikoilta on ratkaistu tehokkaasti. Yksi neljäsosa finaalierään karsiutuneista 12 biisistä on rakenteeltaan valmiina, ja operaatio jatkuu loppujen viilaamisella ja höyläämisellä. Lyriikoitakin olisi varmasti suotavaa kirjoitella.

Curimus Studio 2013 1Kuten Juha-Matti ensimmäisessä raportissa totesikin, on materiaalin ääripäitä levitelty kumpaankin suuntaan. Tämä tuottaa luonnollisesti omat haasteensa niin sormenpäille, äänihuulille kuin rumpupenkin päällä hytkyville raajoillekin, kun ah, niin tutut e-kieli, karjunta ja humppakomppi eivät enää oikein sovikaan joka paikkaan.

Valitus pois ja hommiin. Levynteko ilman tulta perseen alla olisi kuitenkin kuin kalastamista dynamiitilla: liian helppoa.”

Kirjoittanut: Juho Manninen, 24.8.2013

Yhtyeen ensimmäisen kirjoituksen voit käydä lukemassa täältä.

Kommentoi julkaisua