Cyan Kicks tanssitti yleisöään levynjulkaisukeikalla On The Rocksissa

Kuva: Nealeksandra Photography

Helsinkiläinen Cyan Kicks julkaisi debyyttialbuminsa ”I Don’t Love You” perjantaina 23. elokuuta, ja levyn julkaisua juhlittiin viime viikon perjantaina On The Rocksissa, Helsingissä. Paikalle saapuessani olin positiivisesti yllättynyt kuinka paljon enemmän yleisöä oltiin saatu paikalle, verrattuna esimerkiksi pääsiäisen aikaan olleessa konsertissa. Paikalla oli silmämääräisesti arvioituna varmasti kaksi-kolme kertaa enemmän yleisöä, mikä kertoo mielestäni yhtyeen loistavasta kasvusta ja siitä, että bändin nimi on kantautunut yhä useamman tietoisuuteen.

Kuva: Nealeksandra Photograpghy

Cyan Kicks aloitti keikkansa kellon lyödessä kymmenen. Yleisö oli selkeästi ottanut debyyttialbumin haltuunsa, sillä se lauloi mukana vasta viikko sitten julkaistuja kappaleita aivan kuten ne olisivat aina olleet tuttuja. Eturivissä meno oli kovimmillaan, mutta tanssiaskeleet eivät hyytyneet edes aivan salin perälläkään. Ensimmäistä kertaa livenä kuultiin myös hieman vanhempi cover-versio kappaleesta ”Rockabye”. Cyan Kicks veti keikkansa läpi mahtavalla energialla sekä hyvällä yleisökontaktilla ja -otteella.

Kuva: Nealeksandra Photograpghy

Keikka oli nopeasti ohi, sillä tunnelma oli niin mahtava, että aika lensi kuin siivillä. Hieman lavalta poistumisen jälkeen yhtyeen jäsenet tulivat vielä juttelemaan fanien kanssa, ottamaan hieman yhteiskuvia ja myymään fanituotteita. Cyan Kicksin jäsenet ovat paitsi loistavia muusikoita myös todella, todella mukavia persoonia. Yhtye viihtyikin alueella pitkälle aamutunneille asti, kuten myös mukavan verran yleisöäkin. Jos et ole nähnyt tätä yhtyettä vielä livenä, saati kuullut heidän musiikkiaan, suosittelen tekemään molemmat mahdollisimman pian, sillä tässä on yhtye, jota ei voi helposti verrata kehenkään muuhun.

Kommentoi julkaisua