Cynic-pomo Paul Masvidal kehitti aikoinaan kommunikaatiovälineen intuboiduille potilaille: joukkorahoitus apuvälineen valmistukseen ja levitykseen kysynnän noustua parhaillaan käynnissä

Sen lisäksi, että muun muassa Cynicista tunnettu kitaravirtuoosi on menestynyt ja lahjakas muusikko, on hän myös tehnyt pitkään hiljaista hyväntekeväisyystyötä. Masvidal avautui hiljattain sosiaalisessa mediassa harvinaislaatuisesti tekemästään työstä ja siitä, miten hän parikymmentä vuotta sitten kehitti yhdessä erään työkumppaninsa kanssa kommunikaatiovälineen, ”EZ Boardin”, jonka avulla intuboidut potilaat pystyvät kommunikoimaan tehokkaasti.

Tällä hetkellä koronaviruksen eli COVID-19:n riehuessa maailmalla joutuvat siihen sairastuneet ja sairaalaan joutuneet usein intuboiduiksi, ja heidän voimansa ovat sairauden takia niin alhaiset, etteivät he kykene kommunikoimaan puheella tai kirjoittamalla. Masvidalin perustama Vidatak tuottaa ja jakelee EZ Boardia maksutta sairaaloihin ympäri maailmaa. Masvidal ei itse enää ole yhtiössä mukana.

Koronaviruksen aiheuttaman todella runsaan kysynnän vuoksi yhtiö tarvitsee kuitenkin apua EZ Boardin tehokkaampaan valmistukseen ja lähettämiseen.

”Jos pystytte auttamaan, käykää heidän GoFundMe -sivullaan, jotta he voivat tehostaa tuotantoaan ja jakeluaan. Tiedän vuosien omakätisestä kokemuksestani, että EZ Board todella auttaa potilaita taistelemaan henkensä puolesta ja hoitohenkilökuntaa auttamaan heitä taistelussa”, Masvidal kirjoittaa.

Vidatakin joukkorahoitukseen pääset tästä. Jutun kirjoitushetkellä rahoitus on kerännyt jo 3736 dollaria.

Joukkorahoitussivulla kerrotaan, että intuboidut potilaat kuvailevat usein olevansa peloissaan ja tuntevansa olevansa vangittuina ja yksin. EZ Boardin kerrotaan helpottavan noita tuntemuksia tehostuneen kommunikaation avulla.

 

Kommentoi julkaisua