D-A-D:n sekä Equilibriumin keikat John Smith Rock Frozenissa peruuntuvat: tilalle Omnium Gatherum

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 2.12.2021

3-4 päivä joulukuuta Jyväskylän Paviljongissa järjestettävä John Smith Rock Frozen on kokenut viime hetken muutoksia. Festivaaliin alunperin kiinnitetyt tanskalainen D-A-D sekä saksalainen Equilibrium ovat joutuneet peruuttamaan esiintymisensä ja heidän tilallaan festareilla nähdään juuri uuden ”Origin” -albuminsa julkaissut Omnium Gatherum. Festivaali on julkaissut aiheesta virallisen tiedotteen ja voit lukea sen tästä:

”Emme näemmä täysin osumilta loppuun asti välttyneet, mekään. Meitä ja valitettavan useita teitä kohtasi todella suuri harmi äskettäin saamiemme tietojen muodossa. John Smith Rock Frozeniin 4.12. esiintymään tulossa olleet D-A-D ja Equilibrium ovat estyneet saapumasta. Emme tässä yhteydessä avaa tilannetta ja tähän johtaneita syitä osaltamme tämän enempää. Joka tapauksessa syyt ovat pätevät, joten toivottavasti kaikki osapuolet välttyvät liialta syyllistämiseltä.

Maailman tilanne huomioiden, näitä pelättiin, vaikka toista toivottiin. John Smith Rock Frozen on luonnollisesti näistä todella pahoillaan sekä itsensä, mutta ennen kaikkea kaikkien teidän, bändejä isosti odottaneiden puolesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Niin julmalta kuin se juuri nyt kuulostaakin, tilanteen ollessa tämä emme valitettavasti pysty asiaa muuksi muuttamaan ja kyseisiä bändejä vieraaksemme saamaan, vaikka kuinka sitä haluaisimmekin. Näiden peruutusten suhteen ainoat asiat mitä voimme tehdä on vielä kerran pahoitella, pyytää yleistä ymmärrystä ja tietysti toivoa bändeille kaikkea hyvää sekä sitä, että kaikkien meidän tiemme joskus toiste, jossain olosuhteissa vielä kohtaavat! Kiitoksia ymmärryksestä!

Nopeat tilanteet vaativat nopeita liikkeitä. Näin teimme… Jokaisen kiven käänsimme, kymmenet puhelut soitimme ja tasan tarkkaan kaiken voitavamme sekä hieman enemmänkin teimme, mutta kahteen ihmeeseen emme tällä aikataululla kyenneet. Onneksemme yksi helmi haaviin jäi… Todella ison auttavan kätensä meille ojentaa suomimetallin sm-sarjalainen, OMNIUM GATHERUM! Tästä heille kiitos ja iso hali! LOPULLINEN aikataulu julkaistaan huomenna!Mikäli sinulla on mitään kysyttävää aiheeseen liittyen, pyydämme olemaan yhteydessä meihin: info@ext.fi. Käsittelemme asiasi välittömästi, kun pahin kaaos on ohi!”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat