Danko Jonesilta uusi albumi helmikuussa

Danko Jones 2014Kahdeksantoista vuotta ja kaksitoista albumia; kaksi kultalevyä; yli kolmekymmentä reissua Atlantin yli; viisitoista top-40 -hittisingleä; yksitoista maata käsittävä areenakiertue yhdessä Guns N Rosesin kanssa; Elijah Woodin ja Ralph Macchion tähdittämä videotrilogia; elokuvamittainen dokumentti ja uraa luotaava kirja; henkilökohtainen kiertuekutsu Lemmy Kilmisteriltä. Useimmille bändeille listassa olisi saavutuksia koko uran mitalle, mutta Torontosta ponnistavalle Danko Jonesille tämä kaikki on vasta lämmittelyä.

On tullut aika polkaista käyntiin uusi luku Danko Jonesin historiassa. Yksitoista uutta kappaletta käsittävä ”Fire Music” -albumi saapuu kauppoihin helmikuun 6. päivä ja on nyt ennakkotilattavissa fyysisessä ja digitaalisessa formaatissa.

”Fire Music” -albumilla lanka palaa molemmista päistä ja se esittelee yhtyeen monipuolisempana ja energisempänä kuin aiemmin. Albumin ensimmäistä virallista singleä saadaan odotella vielä muutaman kuukauden ajan, mutta yhtye tarjoaa esimakuna tulevasta materiaalista ”Gonna Be A Fight Tonight” -musiikkivideon muodossa. ”Gonna Be A Fight Tonight” on äkäinen sodanjulistus, joka tekee selväksi, että yhtye ei ota vankeja ja säästä sieluakaan rock ’n roll -ristiretkellään. Voit kuunnella kyseisen kappaleen tästä:

Danko Jones Fire Music 2015”Fire Music” -albumin tiedot:
1. Wild Woman
2. The Twisting Knife
3. Gonna Be A Fight Tonight
4. Body Bags
5. Live Forever
6. Do You Wanna Rock
7. Getting Into Drugs
8. Watch You Slide
9. I Will Break Your Heart
10. Piranha
11. She Ain’t Coming Home

Tulevat keikat:
28.11. Pariisi, Oui FM Festival
31.1. Helsinki, Radio Rock Risteily

Kommentoi julkaisua