Danko Jonesin mukaan amerikkalaisyleisö ei toisinaan anna lämmittelybändille edes mahdollisuutta esiintyä: ”Tilanne on todella outo”

@ Suvilahti

Kanadalainen hard rock -muusikko Danko Jones nauttii Suomessa asti arvostusta niiden keskuudessa, jotka pitävät energisestä rockmusiikista. Mies saapuu yhtyeineen ilahduttamaan Suomalaista yleisöä taas marraskuussa lämmitellesään lauteet Volbeatille yhdessä Baronessin kanssa.

Nyt Jones on avautunut tuoreessa White Line Fever -podcastin haastattelussa hieman lämmittelijän asemasta. Jones kertoo, että Amerikassa tavataan eniten sellaista yleisöä, joka kohtelee avausbändejä huonosti.

”Ainut kerta kun se [lämmittelijänä toimiminen] on ärsyttävää on silloin, kun… Olemme olleet kiertueilla sellaisten bändien kanssa, joiden yleisö ei anna lämmittelybändeille edes mahdollisuutta esiintyä. Ja tätä tapahtuu pääosin Amerikassa”, Jones kertoo ja jatkaa:

”Se on todella outoa. Ja olen käynyt tämän saman keskustelun lukuisten muidenkin bändien kanssa, jotka ovat kokeneet samaa. Tätä tapahtuu vain Amerikassa. Muissa paikoissa ihmiset sentään antavat bändeile mahdollisuuden ja muodostavat johtopäätöksen sitten itse. Amerikassa se menee enemmänkin niin, että jos et ole se päänumero, niin emme halua katsoa esiintymistäsi. Se on todella outoa. Se on erittäin sulkeutunut tapa kuunnella musiikkia. Toisinaan olen sivaltanut heille takaisin, mutta se aina kostautuu. Et voi vastustaa kahtatuhatta ihmistä. Olen huutanut heille takaisin, mutta sitten kaksituhatta ihmistä alkaa buuaamaan ja huutelemaan jotakin. Tätä tapahtuu vain Amerikassa, ja tilanne on todella outo.”

 

Kommentoi julkaisua