Danny Boyle ohjaa Sex Pistolsin uraan pohjautuvaa televisiosarjaa

Oscar-voittaja on ottanut työn alle  -kitaristi Steve Jonesin elämäkertaan perustuvan televisiosarjan Pistol. ”Kuvittele murtautuvasi kavereidesi kanssa The Crownin ja Downton Abbeyn maailmaan karjumaan suosikkibiisejänne niiden edustamalla raivolla”, kuvaili Boyle tiedotteessaan:

”Tämä on se hetki, kun brittiläinen yhteiskunta ja kulttuuri muuttuivat lopullisesti. Katukulttuurin räjähdyspiste, missä nuoret puhkuivat raivoa ja muotiaan. Kaikkien piti katsoa ja kuunnella. Jokainen joko pelkäsi tai seurasi heitä. The Sex Pistols. Sen keskiössä nuori, charmikas, lukutaidoton kleptomaani – aikansa sankari – Steve Jones, josta tuli omien sanojensa mukaan 94:nneksi paras kitaristi kautta aikain. Tämä on tarina siitä, kuinka hän päätyi siihen.”

Trainspotting- ja Slummien Miljonääri -elokuvista tunnettu Boyle lupailee Pistolista kuusiosaista. Steve Jonesia sarjassa näyttelee Toby Wallace, ja Game Of Thrones -näyttelijä Maisie Williams esittää sarjassa ”punkin kasvoina” tunnettua Jordania. Sarja näytetään Yhdysvalloissa FX-kanavalla.

Kommentoi julkaisua