Dark metal -yhtye Mirzadeh julkaisi uuden kappaleen ”Sauna”: uusi EP luvassa ensi vuonna

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 24.11.2020

”Sauna on suomalaisen kulttuurin ja mielenmaiseman ankkuri. Luonto, viina, pakana ja perkele, näistä elementeistä syntyi ’Sauna’.”

Alajärveläinen dark metal -yhtye Mirzadeh on viettänyt lokakuussa aikaa studiossa ja julkaisee 1. tammikuuta EP:n, joka sisältää viisi uutta kappaletta. Kuluva vuosi on bändin 20. juhlavuosi, ja senkin vuoksi on haluttu tarjota jotain uutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Raskaan musiikin ystäviä tullaan hemmottelemaan myös kahdella singlejulkaisulla ja peräti kolmella musiikkivideolla, joista ensimmäinen on nyt julkaistu. Katso kappaleen musiikkivideo:

Mirzadeh on koko uransa ajan korostanut synkässä musiikissaan suomalaisuutta, Kalevalaa sekä paikallishistoriaa, ja laulukielenä bändi käyttää englannin lisäksi myös suomea.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Menneinä vuosina Mirzadeh on keikkaillut harvakseltaan ympäri Suomea, julkaissut mm. kolme pitkäsoittoa sekä pari musiikkivideota, esim. kappaleesta ”Tuonelan lasten tanssi”, joka on YouTubessa saavuttanut yli 270 000 katselukertaa. Takavuosina bändi menestyi myös rock-lyriikan SM-kisoissa ja on mm. julkaissut yhdysvaltalaiselle levy-yhtiölle version brittibändi Cradle Of Filthin kappaleesta ”Malice through the looking glass”.

https://www.facebook.com/mirzadehband

Kokoonpano:
Fafner – rummut,
Lues – basso,
Shagul – kitara,
Mirox – laulu, kitara

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy