Dark River Festival julkisti viisi uutta esiintyjää: festivaalin kattaus lähes valmis

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 28.2.2023

Juuri sopivan kokoinen, Suomen omaehtoisin ja persoonallisin pieni suuri metallifestivaali Dark River Festival tulee jälleen, ja se järjestetään Kotkassa 10.-12.8.2023 jo 19. kerran. Kotkassa juhlitaan kesän yleisöystävällisemmät metallifestarit!

Tällä kertaa esiintyjälistaan lisätään melodisen death metalin kotimainen ykkösnyrkki Insomnium, Skotlantilainen pakanametallibändi Saor, yhdeksänkymmentäluvun alusta vauhtia ylläpitänyt grindcore -legenda Rotten Sound, pitkät perinteet omaava black metal sekstetti …And Oceans sekä pakanallisia teemoja folkahtavaan ja tunnelmalliseen black metaliin ujuttava Vermilia.

Nyt kasassa olevasta kokoonpanosta ainakin Dark Tranquillity, The Haunted ja Be’lakor esiintyvät ensi kesänä suomessa ainoastaan Dark River Festivalilla. Viimeinen Kaaoszine -lavan esiintyjä ilmoitetaan heti asian varmistuessa ja viimeinen Inferno -lavan paikka ratkotaan jälleen ensi kesänä bändikilpailussa.

Kaikki normaalihintaiset lipputyypit ovat jo myynnissä ja niitä myy Tiketti. Early Bird- ja Winter Ticket – liput myivät vuodenvaihteessa loppuun ennätysajassa, joten älä nuku onnesi ohi!

DARK RIVER FESTIVAL 2023 (tähän mennessä):

Torstai:
Insomnium
…And Oceans
Psychework
Balance Breach

Perjantai:
Stam1na
Turmion Kätilöt
Omnium Gatherum
Rotten Sound
Saor (UK)
I Am The Night
Fear Of Domination
Vorna
Battlelore
TBA

Lauantai:
Dark Tranquillity (SE)
The Haunted (SE)
TBA
Be’lakor (AU)
Machinae Supremacy (SE)
Shade Empire
One Morning Left
Verikalpa
Vermilia
Demonic Death Judge

Vuosi toisensa jälkeen yleisöennätyksiään rikkova ja värikylläisellä artistikattauksellaan ihastuttava tapahtuma kutsuu jälleen raskaan musiikin ystävät Honkalan metsiin viettämään maan lämminhenkisimpiä kesänlopettajaisia. Tapahtuma jatkaa kehitystään ja maltillista kasvuaan, kuitenkaan menettämättä tippaakaan lämminhenkisyydestään.

Dark River Festival kerää vuosi toisena jälkeen kiitosta lämpimästä tunnelmastaan, idyllisestä lokaatiostaan, mielenkiintoisesta esiintyjäkattauksestaan sekä yleisöystävällisistä puitteistaan. ”Rivereistä” on muodostunut vuosittainen traditio jo usealle tuhannelle metallimusiikin suurkuluttajalle!

Dark River Festivalin tämänkin vuoden line-up on kasattu verta ja hikeä säästämättä, jotta festivaali voisi tarjota parhaan mahdollisen kattauksen metallimusiikin suurkuluttajille. Dark River Festival on ennen kaikkea yhteisötapahtuma, ja festivaalille on kunnia-asia palvella vierailijoita niin hyvin kuin se vain on pikkufestarille olosuhteiden ja resurssien valossa mahdollista.

Tämän vuoden tapahtuma on K-18.

Luetuimmat

Uusimmat